FranziskaKafka Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Bolje reci dijetu (da ne upotrebim pravoslavni termin post). ^_^
Waldorf Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 BREAKING NEWS!!! STOP THE PRESS!!! ХОРЕЈ, ХОРЕЈ!!!Недеља, 8. септембра, 20.45Ево ме у редакцији (колега се разболео, а посо притисо итд.). Из колико пута можете да погодите шта је управо протрчало уза зид?Надам се да је бар упола комуникативан као онај трапавко што сам га оставио у старим просторијама.Ето мени почетка једног лепог пријатељства (само морамо да разрадимо стратегију да нас не провале редакцијске жене).
Cruella De Ville Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 i ja u ofisu s vremena na vreme imam malenog prijatelja koji mi se vrzma oko stola, pa mu krisom ostavljam hranu, ali se nikada ne zadrze dovoljno dugo da bismo se sprijateljili, da mogu i da ga mazim, smrc. samo sam s 1 dosad to postigla.da ga negujes kako dolikuje, jes` cuo! i uslikaj nam ga, ako ti se ukaze prilika :)
Waldorf Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Муфљуз, има резервну варијанту. Побегао је иза ормана, где су врата за комшијски сектор (која сам ја приљежно закључао и забарикадирао поменутим орманом оног дана кад смо се усељавали ? понекад помислим да не би било згорег да сам зачукао и две јаче талпе унакрс?).Само, ако се нада да ће се тамо омрсити, грдно се прерачунао: тамо нам је маркетинг, тако да ће се веселник код њих овајдити баш онолико колико се и ми овајђујемо од те џимријске феле што ни Богу тамњана не дава:Q(
Cruella De Ville Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ima li ga nazad? ja htela da mu budem kuma, da mu dam ime franciska k. zasluzila je svojim plemenitim odnosom prema malenom glodaru
Waldorf Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ima li ga nazad? Јок. За ових месец и по дана, појавио се само једном, а мој мали гест добре воље остао је негрицнут иза стола.Плашим се да је, као и толики други, подлегао лажном сјају маркетинга, и прошао онако како прођу сви који имају посла са том фелом.
FranziskaKafka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 zasluzila je svojim plemenitim odnosom prema malenom glodaru Ko je ikada video kako se mis muci u onom prokletom lepku ili misolovci, shvatice. A tek ko je PRAO misa od lepka shvatice da bih u lepak najradije stavila te sto lepak i postavljaju.
Waldorf Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A tek ko je PRAO misa od lepka Присутанshvatice da bih u lepak najradije stavila te sto lepak i postavljaju.СагласанНисам идеалиста, али чак и када се живи створ мора убити (а не само одстранити – као у случају мишева), чему мучење?
FranziskaKafka Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 (edited) I onda kazu da je tzv. humano ubijanje zivotinja na farmama (i inace) glupost. E nije.Koliko puta cujete komentar ljudi koji se nadju u nevolji ('bolje da mi prekratis muke nego da me mucis') ili ljudi koji su nezadovoljni kaznom za zlocinca ('streljanje mu je samo trenutak straha, bolje da se muci'), i shvatite da je humano ubijanje opravdano. :wicked:Nego... (Sad sledi fatalan obrAt.) WaldorfU... Will you marry me? Edited October 21, 2008 by FranziskaKafka
JFrame Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nego... (Sad sledi fatalan obrAt.) WaldorfU... Will you marry me? Evo i predloga za medeni mesec:
Lozac ugljena Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Na sve koji glodare ubijaju poslao bih onog pacova iz vica koji ima 200 kg i spava gde 'oće
Waldorf Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 i shvatite da je humano ubijanje opravdano. :wicked:Nego... (Sad sledi fatalan obrAt.) WaldorfU... Will you marry me? A?
FranziskaKafka Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Pa humano ubijanje nije apsurd, besmislica, pomodarstvo ili nemoguca misija. Ako se vec mora ubiti - to je jedino resenje.
VIOLA Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ljudi moji, ovdje je više isprošenih nego u ?tražim partnera?. Ima li slučajno neko da bi isprosio moga muža? Dajem uz njega i daljinski upravljač.
Recommended Posts