Waldorf Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ништа, ништа, само ви тролујте и не обраћајте пажњу на јавност око себе. Ево, ми ћемо да будемо мањи од макова зрна, а ви само наставите тако како сте почели са заплетом: шок у првој епизоди: „Нема ништа од тога!”, а потом наговештај да ствар ипак може да изађе на срећан хепиенд. Маестрално, ако ово не заинтригира сваког узорног рашомонца, онда такав није ни узорни ни рашомонац.Људи, ми присуствујемо историји. Ово је зачетак новог жанра, само још да се договоримо да ли је прикладније назвати га топикновела или топик сапуница (присвојни придев од „топик” бих ипак избегао). А миш? Па, миш ће се овајдити тако што ће се ФК занети у праћење фабуле радње, па ће, у стању смањене опрезности, вероватно оставити нешто за клопу неблиндирано.
headhunter Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Кад се има неприкладног госта у кући па био миш или когод,више од 3 дана,ја распремим намештај,купим сатару и рашчеречин га, чин га уфатин за гузуГости ! Преко 3 дана,непожељни сте !ауфвидерзен
vinska musica Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dok se Franziska skanjera, ja sam počela da navijam za mišonju.
FranziskaKafka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 ja sam počela da navijam za mišonju.Ja to sve vreme radim, otuda toliko cekanje. ^_^
Waldorf Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Шта би? Где нам је запело са омнибусом? Можда би требало да уведемо и трећу радњу, паралелно са кухињском драмом и ППП романсом (Провод у „Партизану” и уз Печење)?’Ајде, главни протагонисти, активирајте се мало, пропашће нам пројекат.
LaRicca Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 šta se dešava? A gle mijo, gde li si se ti to skrijo... Navijamo za miša Džerija! Samo da ne bude maci puno grlo...
Cruella De Ville Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hm, nema nam franciske, vec pocinjem da strepim da je usla u obracun sa super-misom waldorfe, (predbracni) ugovor mi namece obavezu cutanja i neizjasnjavanja o projektu. molim te da se obratis empeju na peem (on je ipak muskarac, iako i ja nosim pantalone, ali kod njega je kajis). fala na razumevanju -_-
FranziskaKafka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 (edited) Mis izas'o u hodnik, pa je malo zastrasen ne bi li potrefio ulazna vrata. I uspeo(l)o je. Pobeg'o ziv i zdrav. -_-Da bi se upotpunio hepiend, sad Cruella i MP40 treba da s' uzmu pred ikonom misa, sa ocilima iscrtanim specijalnom tehnikom, celivanje included. Waldorf ce napraviti video zapis citave ceremonije za buduce generacije. -_-P.S. Edited August 28, 2008 by FranziskaKafka
Cruella De Ville Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Mis izas'o u hodnik, pa je malo zastrasen ne bi li potrefio ulazna vrata. I uspeo(l)o je. Pobeg'o ziv i zdrav. -_- sad Cruella i MP40 treba da s' uzmu pred ikonom misa, sa ocilima iscrtanim specijalnom tehnikom, celivanje included. -_- P.S.
Mp40 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Suzecemo se! Po kanonu. Mlada je nevina, ja neiskustan... bice Pravo slavlje!
FranziskaKafka Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Here comes the brideThe mouse on the sideIs cheering and clearing'The groom wants to hide'.
Cruella De Ville Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 uzecemo se kod franciske u kujni, tu ce da bude ikona, ocila i sir za svatove (budjavi za mladu molim!)
martinj Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja bih ga isterao dimom....odnosno, pustio moju ex u kuhinju da sprema pitu...
Cruella De Ville Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ja bih ga isterao dimom....odnosno, pustio moju ex u kuhinju da sprema pitu...mozda je to bio (uspesan) pokusaj tvoje ex da istera tebe?
martinj Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 ma jok... to je bio 1st date... posle sam ja kuvao....
Recommended Posts