Zli Gli Posted January 8 Posted January 8 Iskreno, cekam da stigne pa da vidim da li ce ostati 2020. ili vraceno na 2019. (to nosi par stotina evra u ceni iako je model isti) i koliko je zguzvan gepek, da li moze da se izvuce ili da promenim gepek vrata. Brat je isao da gleda, kaze auto kao nov osim tog naslanjanja nazad. 1
MeanM@ Posted January 12 Posted January 12 Gde servisirati mazdu (2020) u Bg, a da nije dipem i da nije 40000 redovni godisnji servis? Izasao upravo iz garancije. Valjda.
zorglub Posted January 12 Posted January 12 GMaps daje "Zoom Zoom" u Zemunu, "Mazda servis Profi Motors" na Zvezdari, "Mazda Aničić" na Karaburmi, "MZD Connect" na Vidikovcu (ukoliko se ne varam, i ovo je bio ovlašćeni), "Mazda servis Borko" na kraju Borče, "East servis" u Višnjičkoj banji, te još par nekih. Ako zaista svi rade, ovo je mnogo bolja situacija nego pre 15ak godina, kada si ih imao možda 4 do max 5 u celom BG, sve sa ovlašćenim (bio je još jedan u Zemunu, pre saobraćajne). 2 1
Zverilla Posted January 16 Posted January 16 Koji polovan mali gradski auto uzeti za 5-6000e? Trenutno se vozi twingo1, koji je super pregledan i lak za vožnju ali ga jebe krštenica
Mr.Mxyzptlk Posted January 16 Posted January 16 On 12. 1. 2024. at 7:24, MeanM@ said: Gde servisirati mazdu (2020) u Bg, a da nije dipem i da nije 40000 redovni godisnji servis? Izasao upravo iz garancije. Valjda. a pederi sad valjda daju 6 godina...
zorglub Posted January 16 Posted January 16 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: isto tvingo samo u tom budžetu Twingo 2 nije ni do kolena kecu. Trojka je pak potpuni užas. @Zverilla Ako se uklapaš, gledaj Up!/Citigo. Toyota IQ je isto super, ali stvarno ne znam kakve su cene.
Zli Gli Posted January 16 Posted January 16 Hjundai i20, Suzuki Swift, naravno benzinci za primarno gradsku voznju. Od evropljana mozda neka Korsa 1.4 sa 100ks, Pezo 208, Citroen C3...
kud u maglu Simoviću Posted January 17 Posted January 17 sve je to isti kurac, svaki komad je nesreća za sebe 1
BWA Posted January 17 Posted January 17 Izbegavati ove novije kosilice sa 3 klipa. Preko 100k km se raspadaju. 2 1
lord_s Posted January 17 Posted January 17 22 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: a pederi sad valjda daju 6 godina... U Grand Motorsu u NS-u i dalje kazu 3+2 mozes da doplatis, sto meni stize na naplatu ovo leto Bar je tako bilo u Nov/Dec kada sam poslednji put bio i raspitivao se da zamenim CX-30 za nesto drugo Ni sam ne znam za cega da placam kad bilo sta sto sam im reklamirao u protekle 2.5 godina nije potpadalo pod garanciju. Ali maltene svi vozaci novih kola koje poznajem (obojica) me ubedjuju da obavezno produzim i da 'se ne zezam'
Mr.Mxyzptlk Posted January 17 Posted January 17 ja sam menjao motor retrovizora pod garancijom. ne znam koliko bi izaslo bez
kud u maglu Simoviću Posted January 17 Posted January 17 3 hours ago, lord_s said: U Grand Motorsu u NS-u i dalje kazu 3+2 mozes da doplatis, sto meni stize na naplatu ovo leto Bar je tako bilo u Nov/Dec kada sam poslednji put bio i raspitivao se da zamenim CX-30 za nesto drugo Ni sam ne znam za cega da placam kad bilo sta sto sam im reklamirao u protekle 2.5 godina nije potpadalo pod garanciju. Ali maltene svi vozaci novih kola koje poznajem (obojica) me ubedjuju da obavezno produzim i da 'se ne zezam' a koliko je uopšte bilo tih reklamacija? msm mazda se tretira ovde kao dobar japanac, kvalitetan ja za dve(od tri) godine koliko je kod mene nisam imao niti jedan problem(kuc, kuc, kuc, pljuc, pljuc, pljuc) sa renault kadjarom, a opet francuze bije glas da su prilično svileni
lord_s Posted January 17 Posted January 17 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a koliko je uopšte bilo tih reklamacija? msm mazda se tretira ovde kao dobar japanac, kvalitetan ja za dve(od tri) godine koliko je kod mene nisam imao niti jedan problem(kuc, kuc, kuc, pljuc, pljuc, pljuc) sa renault kadjarom, a opet francuze bije glas da su prilično svileni Dva puta sam isao da 'reklamiram', ogledalo levog retrovizora koje vibrira pri vecim brzinama (koje su iz drugog puta kao zamenili - i napravili jos gori efekat mrdanja) i drugi put vec zaboravih, nesto vezano za plastiku enterijera sto je isto odbaceno kao 'fabricki' i da oni tu nista ne mogu da urade. 1
Recommended Posts