Jump to content
IGNORED

Polovnjaci

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Kao prvo treba da vidi za sta ce ti sluziti ta kola i koji je budzet. Ova druga stavka je vazna, zacrtaj neki budzet i drzi ga se inace zna da se jakooo otegne. 

Ako je samo po gradu i predgradju, bolje ti je da uzmes ova manja kola, em su laksa za parkiranje i laksa za voznju a sigurno ce izaci i jeftinije. 

Ja trenutno po gradu vozim jednu kantu i sasvim sam zadovoljan po svim parametrima (nikad vise po gradu veca kola) ali ne bih da ti nametam svoj izbor jer je sve to subjektivno. 

Najbolje je da odes u salone i sjednes u kola da vidis sta tebi najvise odgovara.  

Posted

Kolko salona je potrebno da obidje i u koliko modela da sedne da izabere pravi? 

Posted

Neka barem proba jedan ili dva (ta mala koa) pa da vidi da li joj pashe. Sve je to isti kalup.

Ja sa mojom hercegovackom prosjecnom visinom, 190cm nemam problema da vozim jednu takvu kantu. Ali ne bih iih vise vozio na duza pputovanja.

Posted
7 hours ago, borris_ said:

Tu je i Ford Ka+

Suzuki Alto

Opel Agila

Ovo samo sluzi za zasmejavanje saobracaja :D

• +1 1
Posted

ford ka je nesto najruznije napravljeno na 4 tocka, ukljucujuci i automobile proizvedene pod gvozdenom zavesom.

• +1 2
  • -1 1
Posted

E tu se vec ne slazem. mnogo je simpatican auto kada se naviknes na njega. Moj je bio ovakav. Skoro kao offroader na prvi pogled :P

FORD-KA-3.jpg

Posted

Ajde Cartmane, pa za to je cak i moja Lancia bila Auto.

• Haha 1
Posted
31 minutes ago, precog said:

ford ka je nesto najruznije napravljeno na 4 tocka, ukljucujuci i automobile proizvedene pod gvozdenom zavesom.

Jel proizvode Sviceri neka kola ili im je to ispod casti?¿

Posted
58 minutes ago, Lancia said:

Smart?Swatch Smart?

Posted
2 hours ago, Lancia said:

samo cokoladu, alpsko mlijeko, sireve i satove.

Posted
6 hours ago, Lancia said:

Ajde Cartmane, pa za to je cak i moja Lancia bila Auto.

najlepsa su secanja na auto koji covek vozi kad je mlad :)

• +1 1
Posted

Konkurencija je bio Tipo u full opremi ili Astra Sedan ... tako da izbor nije bio mnogo tezak. S tim sto mene ne zanimaju dizelasi presli 300.000 km za   2 i po godine u full opremi NOV NOV NOV...
Bolje da ti ne kazem koliko bi mene izasla ona bela Kia 2018. sa 70 000km gde je samo zadnji branik bio za zamenu jer je bio zakacen sa desne strane... i meni se cini da si preplatio ali svakako lep auto, u zdravlju da ga vozis.

Inace, skocile su cene carine i to dosta, sad se gleda samo po kataloskoj vrednosti, tako da se ocekuje brzi rast cene polovnjaka, pre svega iz uvoza a kasnije i domacih.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Posted
Kako bi Zli (a i ostali) prokomentarisali da se sada za švajcarce, pa i nemce i slovence.... priča da su truli zbog upotrebe soli zimi, a da u igru uskaču italijani kao bolji.
A nekad se pričalo da je najbolji švajcarac.
Ubedljivo najgori su mislim Austrijanci, sto se tice Svajcaraca ili sam dobro birao ili imao srece ali limarijski su perfektni, nekad neki ima malo rdje od dole ali od dole je normalno, bitno da je farba odlicna. Mozda vise sipaju so u planinskim predelima a ja mahom kupujem iz Ciriha i tipa do 100km okolo. Italijani limarijski najocuvaniji ali ubedljiva najgore prosecno stanje auta, veliki cigani u voznji i dusu vade kolima, plus ko god uvozi iz Italije vraca kilometrazu, generalno jedna grozna prica.

Posted
48 minutes ago, Zli Gli said:

Ubedljivo najgori su mislim Austrijanci, sto se tice Svajcaraca ili sam dobro birao ili imao srece ali limarijski su perfektni, nekad neki ima malo rdje od dole ali od dole je normalno, bitno da je farba odlicna. Mozda vise sipaju so u planinskim predelima a ja mahom kupujem iz Ciriha i tipa do 100km okolo. Italijani limarijski najocuvaniji ali ubedljiva najgore prosecno stanje auta, veliki cigani u voznji i dusu vade kolima, plus ko god uvozi iz Italije vraca kilometrazu, generalno jedna grozna prica.

Ovo naravno nije tačno, ne uvoze se samo puntići, nego i ozbiljni automobili po ozbiljnim cenama, kakvo crno vraćanje kilometraže.

Posted

Zar sad ne moze kilometraza kroz broj sasije da se proveri, bar na vecini kola ?