Valk Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 kad sam ja polagala, bili sve jugići u auto školi i jedan neki kao golf, rezervisan za decu gazdinih ortaka i starije kandidate. mi djeca sa stanice zoostava smo ruke kršili na traktorčićima bez servo volana. 1
El Guapo Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 Kako bi Zli (a i ostali) prokomentarisali da se sada za švajcarce, pa i nemce i slovence.... priča da su truli zbog upotrebe soli zimi, a da u igru uskaču italijani kao bolji. A nekad se pričalo da je najbolji švajcarac.
SNARC Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 32 minutes ago, Valkyrie said: kad sam ja polagala, bili sve jugići u auto školi i jedan neki kao golf, rezervisan za decu gazdinih ortaka i starije kandidate. mi djeca sa stanice zoostava smo ruke kršili na traktorčićima bez servo volana. Ja sam na jugicu slomio menjac..tijekom vangradske voznje. Nekako je instruktor uspeo da ga ubaci u drugu brzinu i tako smo, klaj klaj varijantom, lagano stigli do servisa. 2
askeladden Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 24 minutes ago, SNARC said: Ja sam na jugicu slomio menjac..tijekom vangradske voznje. Nekako je instruktor uspeo da ga ubaci u drugu brzinu i tako smo, klaj klaj varijantom, lagano stigli do servisa. Kad je polaganje instruktør prvo vozi okolo jedno sat vremena da se zagreje motor da ne bi svi popadali na poligonu.Jedan hteo da polaze bez casova,vlasnik autoskole ostavi jugica na parkingu gde je poligon da prenoci tako,Decembar.Mucenik je seo,presao tri metra,ugasio mu se i pandur mu samo mahnuo rukom dok je gledao polaganje autobusa.Na sluh ga oborio. 2
SNARC Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 21 minutes ago, askeladden said: Kad je polaganje instruktør prvo vozi okolo jedno sat vremena da se zagreje motor da ne bi svi popadali na poligonu.Jedan hteo da polaze bez casova,vlasnik autoskole ostavi jugica na parkingu gde je poligon da prenoci tako,Decembar.Mucenik je seo,presao tri metra,ugasio mu se i pandur mu samo mahnuo rukom dok je gledao polaganje autobusa.Na sluh ga oborio. Taj da je znao nesto, znao bi da se na jugicu u mesecima koji imaju slovo R u sebi, saug vuce do kraja..i pevaj Kasandra. Neka ga je oborio. 1
pacey defender Posted April 8, 2021 Posted April 8, 2021 2 hours ago, Valkyrie said: mi djeca sa stanice zoostava 4
borris_ Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Kao prvo treba da vidis koja kategorija kola ti odgovara, A ili B. Ovdje su ti pomenuli obadvije kategorije. Ako zelis samo gradsko vozilo, onda okreni se prema A kategoriji, Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aigo (ista platforma), Renault Clio, Suzuki swift itd Ako zelis malo vise prostora i da odes na malo duze putovanje onda kategorija B a tu si dobila skoro pa sve moguce ponude (ima i 208.) Ako je za grad ja bih ti preporucio kategoriju A koju i sam vozim po gradu i ne bih vozio nesto vece. Kola su lagana, i lako ih je parkirati. Ali ne bih ni isao na neko duze putovanje sa njima. Kada sam bio mladji to mi nije smetalo.
borris_ Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Pogresio sam. Suzuki swift je B (>3.7m duzine) Evo liste za A Fiat 500 Fiat Panda W Up! Spark Seat Mii Kia Picanto Skoda citigo Suzuki celerio Peugeot 108 Cotroen C1 Toyota Aygo Twingo 1
renne Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Ford Ka i ka+ jedan od najgorih automobila u istoriji automobilizma 1
cartman Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Vozio Ka... kakav je to bio kvantni skok nakon jugica. Cak nije ni gepek toliko mali... kad oboris sedista lagano stane komplet binska oprema za petoclani bend i par delova bubnja
zorglub Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 6 hours ago, borris_ said: okreni se prema A kategoriji, Peugeot 108, Citroen C1, Toyota Aigo Okreni se od ove kante s drugačijim značkama, užasan auto. Pošto ćeš auto i da poseduješ, zanemari izgled i gađaj one za koje te karoserijski delovi neće izaći kao da ih je pravio skulptor iz Firence, sa što razgranatijom mrežom servisa. Fabia, Punto, Clio, Corsa, sve su to ok autići uz neizbežne minuse i pluseve. Svi mali atmo benzinci su tromi. Gađaj turbo benzinske zujalice, značiće na otvorenom, a nisi klinac da se ložiš po gradu. Fabia i Corsa najbolji enterijeri, ali Corsa tvrda k'o... Opet, svejedno je - uzmi najbolji primerak, sa najboljom istorijom.
Recommended Posts