Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Prodajem MiTa, dovezo sam ga iz njemacke prosle godine, bombonica auto, zbog hitne bezanije iz srbistana bih da ga prodam u naredne dve nedelje i naravno voljan sam pustiti cenu, pm za info.,

Toniju i gejevima ne odgovaram.

• Replies 8k
  • Views 584.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

cekaj ladno si vozio zensko auto?

ovaj moj je unisex model

Ja mislio @Moća prod'o :unsure:

Da ste pratili temu videli biste da sam odustao i od prodaje i od kupovine jer moram da resim stambeno pitanje.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ko bi rekao da su švabe toliko regresirale kada je pouzdanost u pitanju, od 43 i tigrova i pantera nisu pravili vozila toliko sklona kvarovima :happy:

Fiat na 6. mestu

:covid19:

S obzirom na suvi broj Forda i Vauxala/Opela u uzorku, zaslužuju mnogo višu poziciju.

Inače ne razumem šta je smešno za Fiat.

A statistika se izvlaci kako? Vecina proizvodjaca tokom garantnog roka popravlja velike popravke bez upisa u baze.

Da si zaista pogledao video, možda bi i znao kako.

Upitnik je bio u funkciji moje sumnje da je moguce napraviti realnu listu obzirom da ja licno znam za dve ozbiljne popravke u garantnom roku koje nikad nisu zavedene u dokumentaciji.

U UK?

sa plivajucim zamajcem, lolz

BPX auto, nema sta