Jump to content

Polovnjaci

Featured Replies

Hvala. Sta mislite da je realna cena?
Isli bi cisto da ga pogledamo.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

• Replies 8k
  • Views 584.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Mnogo jbt, baš mnogo.

Kontam da je cena nabijena zbog te sumnjivo male kilometraže. 

5 hours ago, makondo said:

I da dodam,da li neko ima iskustva sa panorama krovom.

Ti kao vozač neš imati ništa od panorame, ostali će da uživaju. Nije za podneblja sa dugim i vrelim letima al ne smeta toliko, ja bih ga opet uzeo al ne bih bio toliko naložen ko prvi put :lol:

12 hours ago, makondo said:

Pitanje:Reno Clio 1.2b karavan 4590evra,2011. godište

Probao sličan. Buka na 80kmh je veća nego u Puntu sa Kama zimskim gumama.

Probao sličan. Buka na 80kmh je veća nego u Puntu sa Kama zimskim gumama.
Hvala na savetima.Imamo Reno fluence,al muž je promenio posao,a sitnu decu treba voziti u vrtić,u školu,na trening....i naravno i ja treba da idem na posao,pa sad tražimo neki polovan auto uglavnom za gradsku vožnju,i malo smo sluđeni,[emoji24]

21 minutes ago, makondo said:

Reno fluence

Kako vas sluzi Fluence? Benzin ili dizel? Kako ste generalno zadovoljni?

Kako vas sluzi Fluence? Benzin ili dizel? Kako ste generalno zadovoljni?
Benzin,4 godine star,pravo sa Sajma kupljen,i sad u junu izlazimo iz kredita( i naravno da smo se radovali i naravno da nismo planirali ovaj drugi auto),prešao je oko 60.000 km,isplatio se u potpunosti,sve preporuke

Benzin,4 godine star,pravo sa Sajma kupljen,i sad u junu izlazimo iz kredita( i naravno da smo se radovali i naravno da nismo planirali ovaj drugi auto),prešao je oko 60.000 km,isplatio se u potpunosti,sve preporuke

Izvini,radim 5 stvari u isto vreme,dizel je,i odličan je.

Gde ste videli kilometražu za Clioa?

to godište ima jedan sa panorama krovom na polovnim automobilima

Ako je 1.2 sa 75ks, to je tromo i za hecbek varijantu ali podnosljivo jer malo trosi, dok kod karavana mislim da ide uzasno a sigurno je povecana potrosnja. 1.2 turbo sa 101ks ide mnogo bolje, verujem da moze da ide lepo i u karavan varijanti.

Vozim sluzbeni Clio hatchback 1.2 sa 75ks ... autic je udoban, fino skokcan unutra, lep spolja...

Ali trom do zla boga. Preticanje mi je misaona imenica , na autoputu vec sa 120 bucan kao traktor , a potrosnja mu uopste nije mala i ide oko 7 litara na 100 km

Dakle sa moje strane antipreporuka za taj motor.

Meni je po Mitrovici i malo do vikendice kod druga van grada trosio kombinovano ispod 6 litara, racunam da bi sa vise gradske voznje bilo oko 6.5 ali opet, to je Mitrovica. 

Sutra idem sa majstorom da pogledam auto,pa ću preneti izveštaj i naravno ono što sve interesuje-kilometraža?!