Grunf Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 to nije upitno. ali je jako zabavan, najbolji mi je kad sam sebi pise pisma podrske.
Milosh76 Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Meni iz nekog razloga izlecu njegove reklame na FB kao blesave. Doduse, zabavno je citati kako prica sam sa sobom, ponekad mi je zao sto nisam psiholog ili psihijatar Nego Hyundai i30 mk2 2012-2013 benzin 1.4 100 konja... ima li ko iskustva?
Ras Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Moj otac. Kupljen je nov i vozi se petu godinu, uz redovan godišnji servis bez ikakvih drugih problema. Lepa i komforna unutrašnjost, pozadi obilje mesta, dobar prtljažnik... Sedišta su postavljena nisko, pa se sedi duboko. Podešavanja sedišta po visini samo u najopremljenijoj verziji, volan podesiv u svim osama i u nižim paketima. Motor nije sposoban za ubrzanja, napravljen je za umerenu vožnju i menjač (inače odličan) je tako projektovan - tera te da realtivno brzo prebacuješ u viši stepen, pa ti na kraju nedostaje još jedna brzina. Zvučna izolacija vrlo dobra, a motora odlična. Čitav automobil je relativno nisko od podloge, pa zahteva oprez kod ivičnjaka i sl, zauzvrat, donji deo automobila je zaštićen limom. Za više snage imaš 1,6 benzinski, ili dizel motor, koji su kod nas ipak ređi u ponudi. Odgovorajaući KIA Ceed subjektivno je prijatniji unutra, možda i lepši, ali uz minimalne razlike u opremi, sve ostalo je isto. Koliko mi je poznato, Ceed je nešto skuplji.
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 22 minutes ago, Milosh76 said: Nego Hyundai i30 mk2 2012-2013 benzin 1.4 100 konja... ima li ko iskustva? imam ga ja u kombinatu ne sviđa mi se, ide al ništa specijalno neudoban, nepregledan, ružan unutra
Milosh76 Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Hvala obojici, zanimljivo je da za isti auto ima 2 potpuno razlicita misljenja
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 takoe ja ga teram ko službeno auto, nemam ni jedan razlog da racionalizujem odabir istog, naprotiv. posle prve vožnje u njemu, do kruševca i nazad su me bolela leđa nedeljama i to mi je uvek na pameti kad ga vidim i u prolazu
SDSG Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 11 hours ago, Grunf said: Mislim da smo ovog papka sto savetuje za pare vec pominjali, no moram da podelim ovaj biser mudrosti: http://www.najboljiauto.com/otac-neda-da-vam-uplatim-za-odgovor/ Teska budala I ovako i uzivo A broj musterija 0.
Grunf Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 2 minutes ago, SDSG said: Teska budala I ovako i uzivo A broj musterija 0. ne seri da ga znas uzivo?! sta zapravo radi? jel kasir u maksiju?
SDSG Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 Znam ga, pa vrzma se po sajmovima dal ima drugi posao ne bih znao A cela njegova filozofija ja ti kao nadjem auto, odemo kod mog majstora on izmenja pola auta i ti dobijes "nov" auto pa jos ga i platis + delovi, a majstore nikad niko nije video, al su najbolji u zemlji
Zli Gli Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14622342/fiat-evo-14-8v-svajcarska Moco, taman da zameni tvog Pezoa plinasa ako uspes da ga prodas
Moća Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 De cu sa konja na magarca si lud.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Recommended Posts