May 12, 20196 yr 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar toni neće da kupi motora Ne verujem, šta će toliki čovek na motoru? Da se nakrene u krivini, ode u pm. Jedino onaj ww II švapski s prikolicom pored, pa da vozi i nas. Edited May 12, 20196 yr by Valkyrie
May 12, 20196 yr Moca je ozbiljan igrac, mora da ima mali auto za po gradu i posebno jedan veci za putovanja
May 12, 20196 yr 43 minutes ago, Valkyrie said: Ne verujem, šta će toliki čovek na motoru? Da se nakrene u krivini, ode u pm. Jedino onaj ww II švapski s prikolicom pored, pa da vozi i nas. htela si reći da stasom sliči na paju vujisića?
May 12, 20196 yr 2 hours ago, Milošica said: Pa baš fino deluju ove cene,ako ne muljate sa kilometražom Promaklo mi ovo. Mi ne vracamo ali imali smo 2 komada bez servisne knjizice i kontam da je tu nesto vraceno od strane ovih sto prodaju. Ovaj Passat ima 194 na satu i, iako je stvarno i spolja i iznutra skoro kao nov, verovatno ima jedno 250 hiljada ali uglavnom autoputa, jebem li ga... Da je drndan po gradu bio bi u mnogo losijem stanju sigurno.
May 12, 20196 yr 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: htela si reći da stasom sliči na paju vujisića? *Vuisića
May 13, 20196 yr 21 hours ago, Valkyrie said: Ja tog pasata ne bih uparkirala sat vremena. Kolko je dug, 10 metara? Valjda 4.77m, nije nista spektakularno.
May 24, 20195 yr https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14471183/opel-astra-j-17-cdtiSveze okaceno, jos vruceSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
May 25, 20195 yr Nije diran prednji branik nego zadnji koji je bio ogreban malo i odradjen odlicno a prednji je cudno ispao zbog nedostatka sunca, Nisu slike bas sjajno ispale ali jbg, uzivo druga prica.