ToniAdams Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 ma ima i vecih koji su manji, nasadim ih na qr. nema pravde za kabaste :(
Caligula Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 meni samo glava, ramena i stomak kabasti, ovo ostalo ok u klia kao nekako stanem ali mi je bas knap i gore i napred i sa strane
jezovuk Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Heh moraću da pogledam opet to obaranje prednjeg, moguće da je deo nekog "paketa" dodatne opreme...
Milošica Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 @Caligula Za te pare i to sto ti zelis Renault Scenic je odlican auto.
Caligula Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Gledao ja Senic kao prvi izbor pre par meseci, ne mogu, ruzan mi je + je francuz. Jeste prostran ali ne zelim francuza ponovo, makar ne polovnog.
Milošica Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Istina da nije lep,ali je mnogo dobar odnos cena/kvalitet. Kada bi jos malo povecao budzet,mogao bi naci dobar Nissan Qashqai.Ide kao avion,lep,retko se kvari...
Sammael Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Ja sam testirao QQ dok sam gledao šta da uzmem, mili bože koliko je to skučen i mali auto sa smešnim gepekom. Ulazak na zadnja sedišta ne bih preporučio osobama sa preko 160 cm visine.
ToniAdams Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Istina da nije lep,ali je mnogo dobar odnos cena/kvalitet. Kada bi jos malo povecao budzet,mogao bi naci dobar Nissan Qashqai.Ide kao avion,lep,retko se kvari... vidim da si pitao za fijestu, pusti kumsa hejtera, i pogledaj slobodno. nema veze ta njegova fijesta sa ovim novijim. sto se tice malih automobila, a sve sam ih realno vozio, jer sam cicija kad uzimam rentakar, za voznju nema boljeg auta od fijeste. lezi ko formula u odnosu na korse, klie, pa cak i fabiju. kau boje, ja dasam ti, a falabogu nisam gledo bih ozbiljno merivu. bas dosta pruza. Edited July 4, 2018 by ToniAdams
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 uzni fijestu kaubojac, al uzni i kanapče
ToniAdams Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 bar je prosla tjest severnoga jelena, za razliku otvog cetvorotockasa
Milošica Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Hvala Toni.Bas sam juce suzio izbor na Fiat 500,Fiestu i Nissan Micru.I lakse je izgleda naci dobru Fiestu nego ostala dva.
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 2 hours ago, ToniAdams said: bar je prosla tjest severnoga jelena, za razliku otvog cetvorotockasa štedijo švabo na abs-u, posle su ga povukli u ubudžili ga i dan danas na nekim a klasama w168 piše pozadi i abs
renne Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 kaligula, prodam ti ja citrišu, prešo 1300km, 14k eura, oćeš?
Lancia Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 4 minutes ago, renne said: kaligula, prodam ti ja citrišu, prešo 1300km, 14k eura, oćeš? sad kad si ga izdrndo pobosni
Recommended Posts