mojo Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Retosi sa tog foruma nedozvoljavaju novim članovima da pišu, sem da se predstavljaju. A na Opel Clubu mi niko ne odgovara. Ono što sam našao je da je Opel uzeo Fiatov 1.3 multijet i ugradio mu plivajući. Čak sam našao i zamajce koji se na netu reklamiraju i za taj 1.3 CDTI. A onda mi dođe neki diler i pajtos mu i zaklinju mi se da taj motor nema zamajac. Iako mu kažem da ću uzeti Merivu benzinca koju on ima na stanju. Ne znam...
Ravanelli Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 (edited) pa nadji merivu na oglasima i pozovi vlasnika/plac? Edited November 26, 2016 by Ravanelli
mojo Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Ovaj lik od gore je vlasnik. Pa kaže da nema. Radije bih to da čujem od nekog ko nema interes da laže.
Ravanelli Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Pa proveri jos na nekom oglasu, jebes ga. Aj pitacu sutra ja burazera, on je mehanicar pa ce valjda znati
mojo Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Hajde pliz. Naravno da ću krenuti oko svega živog da se neposredno raspitujem kada se približi vreme kupovine. Samo sam ostao zapanjem činjenicom da je jednu tako osnovnu stvar teško doznati na internetima. Ili sam postao debil u guglanju. Dunno..
jovanovic Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 1.3 mjet - 75ks nema plivajuci, 90 ks ima. Moguce da je ista kombinacija za cdti
Valk Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 ima li ovde neki pooollll™ ili slično klanovanje pa da vidim s kim sam u ekipici? iam forda od pre mesecipo. focus c max. tražila bih vam savet de da ugradim parking senzore al neću, će me zaebavate.
Pokojni Ruxin Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Budi bez brige, u ispravnoj si ekipici
wall Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Senzori su ok za te nove modele bez retrovizora, stvarno je zajebano... -_-
Valk Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 imam retrovizore ali ih koristim samo za šminkanje i da povremeno proverim koliko zajebano izgledam za volanom.
wall Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Prvo je stereotip i ne verujem. Ovo drugo, da, to i ja radim. -_-
Milosh76 Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Da li neko vozi Merivu A? Pazario bih jednu na proleće. Sav internet mi nije dostatan da dobijem odgovor na jedno obično pitanje - da li Meriva 1.3d ima plivajući zamajac? Ko vozi ovako nešto, ili se razume u mehaniku i zna odgovor, ima pivo u NS-u. Jer ako ima, onda bih gledao samo 1.4 motor. Help a brother out. Okreni bilo koji zvanici Opel servis i pitaj majstora, nema razloga da te lazu, a sigurno imaju prave informacije. A mozda ti odgovore i nesto oko kvarova, pouzdanosti i sl.
Valk Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 znaš kolki mi gepek u c maxu, ima da ti prevezem sve kad budeš opet renoviro stan
kud u maglu Simoviću Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 znaš kolki mi gepek u c maxu, ima da ti prevezem sve kad budeš opet renoviro stan
Recommended Posts