December 4, 2025Dec 4 Realno, to ko u fudbalu da za gošino odugovlačenje sviraš penal. Poslednjih pet min recimo.Doduše, kad tako gledaš, taj sumanuti potez bi načinio fudbalere boljim ljudima Edited December 4, 2025Dec 4 by MeanM@
December 5, 2025Dec 5 Devojke su fantastične. Od pevanja himne na početku do borbe za poslednji sekund. Poslednji put sam ovako navijao za odbojkašice.
December 14, 2025Dec 14 trenutno se igra finale norveska nemacka, poluvreme 11-11. nemice imale poslednji napad sa 11-10 i izgube loptu dok su imale prazan gol i umesto na mogucih +2, bude nereseno. norvezanke razvalile citav turnir sa prosecnom razlikom od 16 golova i eto konacno naisao neko ko im moze parirati.
December 14, 2025Dec 14 Mozda i najbolja utakmica zenskog rukometa, koju sam ikada pogledao. Koliko smo mi samo daleko od ovog nivoa. U godini totalnog kraha srpskog ekipnog sporta, nije fer od rukometasica ocekivati nesto spektakularno - ali mi je zao to sto 2012-2013 nisu bolje iskoriscene da rukomet ponovo zazivi u Srbiji. Tad smo bili domacini 3 velika prvenstva, na kojima su nasi sportisti uzeli 2 medalje i igrali jos jedno polufinale. I tu smo izgleda zavrsili sa rukometom kao ozbiljni takmaci. Jbg...
December 14, 2025Dec 14 Ta generacija naših rukometašica je imala kvalitet da se bori za medalju na svakom takmičenju i da učestvuje na OI. Katastrofa šta je urađeno s njima, nikada više nećemo biti na tom nivou.Norveška izvuče ovo na suv individualni kvalitet, Nemice su fenomenalno igrale odbranu. Edited December 14, 2025Dec 14 by Halvard
January 15Jan 15 Ja sam se zeznuo pa pogledao malo... Slabo pratim, ali kad sam video da nam je Španac selektor, rekoh da vidim ima li pomaka u odnosu na ranije. Ništa posebno, i dalje je to uglavom soliranje u napadu, uz slabo korišćenje krila, prosečnu odbranu... Doduše, brže se igra... Ali kvalitet je upitan za neki veći uspeh...