January 15Jan 15 Koji bre kvalitet...Bukvalno imamo dva igrača u Bundes ligi...Valjda je to neki pokazatelj.
January 15Jan 15 Ima nekih pomaka. Danas sam prvi put video da nasa reprezentacija pokusa da odigra brzi centar, bilo je i par lopti za krila, ali posto su navikli da skupljaju paucinu u cosku to su promasili. Treba vremena da se neke stvari promene, ali su solidno parirali Spancima. Previse je bilo promasenih sedmeraca, tradicionalno nekoliko nepotrebnih iskljucenja...
January 17Jan 17 On 15. 1. 2026. at 21:39, Delija67 said:Ima nekih pomaka. Danas sam prvi put video da nasa reprezentacija pokusa da odigra brzi centar, bilo je i par lopti za krilanema ni 15 godina kako pokušavamo da igramo brzi centar. sa svakim novim selektorom na početku istoOn 18. 1. 2011. at 0:22, Joe D said:I sviranje je ovo da je Cvetkovic forsirao neki moderan rukomet, isto smo mi sranje igrali kod Cvetkovica, samo ih je terao da igraju brzi centar.
January 17Jan 17 Koliko grešaka u napadu i promašenih zicera. Šteta ova Nemačka nije ništa posebno. Da se ne prave greške u napadu moglo bi se do pobede.
January 17Jan 17 Nemamo šutere, a mašimo zicere... Odavno nismo imali ovako skromnu ekipu...Da golman nije bio raspoložen, bilo bi već 7-8 razlike... Edited January 17Jan 17 by Michael Krueger
January 17Jan 17 5 minutes ago, MeanM@ said:Rukomet u Srbalja - zločin koji traje. Since 1995.Bolje reči since 2001. Do tad smo bili sila u rukometu. Nakon toga potop.
January 17Jan 17 Sada sam vratio da vidim ono probijanje Vorkapića sa krila ,ništa mi nije jasno ,da je obrnuta situacija možda bi bio sedmerac
January 17Jan 17 Izbacuju statistiku poseda lopte i broja dodavanja. Ubedljivo vise drzimo loptu i imamo znacajno vise dodavanja. Zbog toga imamo vise gresaka nakon cega primamo pogotke nakon kontre ili polukontre. Dali su nam gomilu iz takvih pozicija. Selektor pokusava da ubrza igru ali to ne moze lako jer igraci od malena igraju "kontrolisano" tj. smaraju sa loptom, slicno je u srpskom fudbalu.Cim dodje do ubrzanja nase igre igraci se gube i prave greske.Drugi problem su nase kretnje u odbrani ali ne znam da li to mozemo da popravimo odmah jer nasi igraci u sredini odbrane jednostavno nemaju fizicke predispozicije da se dovoljno brzo krecu.
January 17Jan 17 Na prosloj utakmici protiv Spanije, imali smo nalet i dosli na -2 na nekih 7min pred kraj. Imamo kontru i stariji Ilic treba da baci kontru sa sredine terena, on zaustvalja kontru i idemo u dugi napad. Promasujemo i Spanci daju 2 u nizu i odlaze na 4 razlike na 4 min do kraja-kraj.
January 17Jan 17 Ne znam da li smo jedan gol dali šutem sa 9 metara bekova... Nekad smo imali šutere...