Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rukomet

Featured Replies

Koji bre kvalitet...Bukvalno imamo dva igrača u Bundes ligi...Valjda je to neki pokazatelj.

• Replies 4.6k
  • Views 311.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SNARC
    SNARC

Sportklub Tužan kraj: Voša odbila da se vrati, Partizan šampion Finalna serija šampionata Srbije u rukometu neće ostati u lepom sećanju ljubiteljima sporta. Partizan je u prvom meču slavio sa 33:27 pr

• Sve u svemu meni ovo bolje nego godinama unazad, pa sta urade - urade. Nije vise onaj spor rukomet sa bezidejnim napadom, mucenjem. Korak napred. 

• Carolostadien
    Carolostadien

Pa u stvarnom trokutu i imate šanse, samo taj se neće stvoriti s remijem s Francuzima   Trebate dobit Francuze 2 razlike, a može vam biti dosta i 1.    Mi smo u mogućem trokutu na

Posted Images

Biće tako dok su nam tradicionalno najbolji igrači golmani

Ima nekih pomaka. Danas sam prvi put video da nasa reprezentacija pokusa da odigra brzi centar, bilo je i par lopti za krila, ali posto su navikli da skupljaju paucinu u cosku to su promasili. Treba vremena da se neke stvari promene, ali su solidno parirali Spancima. Previse je bilo promasenih sedmeraca, tradicionalno nekoliko nepotrebnih iskljucenja...

Košarka u Oslu.

Slovenija:Crna Gora 41:40

lolol

On 15. 1. 2026. at 21:39, Delija67 said:

Ima nekih pomaka. Danas sam prvi put video da nasa reprezentacija pokusa da odigra brzi centar, bilo je i par lopti za krila

nema ni 15 godina kako pokušavamo da igramo brzi centar. sa svakim novim selektorom na početku isto

On 18. 1. 2011. at 0:22, Joe D said:

I sviranje je ovo da je Cvetkovic forsirao neki moderan rukomet, isto smo mi sranje igrali kod Cvetkovica, samo ih je terao da igraju brzi centar.

Koliko grešaka u napadu i promašenih zicera. Šteta ova Nemačka nije ništa posebno. Da se ne prave greške u napadu moglo bi se do pobede.

Svaki put kad gledam ovaj reprezentativni rukomet, sami sebe pobedjujemo

Nemamo šutere, a mašimo zicere... Odavno nismo imali ovako skromnu ekipu...

Da golman nije bio raspoložen, bilo bi već 7-8 razlike...

Edited by Michael Krueger

Rukomet u Srbalja - zločin koji traje. Since 1995.

Ne vredi, đaba trud, đaba zalaganje kad promašuju zicere. Šteta baš.

5 minutes ago, MeanM@ said:

Rukomet u Srbalja - zločin koji traje. Since 1995.

Bolje reči since 2001. Do tad smo bili sila u rukometu. Nakon toga potop.

Sada sam vratio da vidim ono probijanje Vorkapića sa krila ,

ništa mi nije jasno ,da je obrnuta situacija možda bi bio sedmerac

Izbacuju statistiku poseda lopte i broja dodavanja. Ubedljivo vise drzimo loptu i imamo znacajno vise dodavanja. Zbog toga imamo vise gresaka nakon cega primamo pogotke nakon kontre ili polukontre. Dali su nam gomilu iz takvih pozicija.

Selektor pokusava da ubrza igru ali to ne moze lako jer igraci od malena igraju "kontrolisano" tj. smaraju sa loptom, slicno je u srpskom fudbalu.

Cim dodje do ubrzanja nase igre igraci se gube i prave greske.

Drugi problem su nase kretnje u odbrani ali ne znam da li to mozemo da popravimo odmah jer nasi igraci u sredini odbrane jednostavno nemaju fizicke predispozicije da se dovoljno brzo krecu.

Na prosloj utakmici protiv Spanije, imali smo nalet i dosli na -2 na nekih 7min pred kraj. Imamo kontru i stariji Ilic treba da baci kontru sa sredine terena, on zaustvalja kontru i idemo u dugi napad. Promasujemo i Spanci daju 2 u nizu i odlaze na 4 razlike na 4 min do kraja-kraj.

Ne znam da li smo jedan gol dali šutem sa 9 metara bekova... Nekad smo imali šutere...