slepa živana Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 strashno, vi ste svi vecherali bunike. ja mislila da je dovoljno sto sam celo popodne sanjala kako me jure panduri da me apse (nisam proneveravala, samo nisam imala ispravne isprave), ali ovo je previshe :omolim da uđe u zapisnik da ja večeravala nisam! :D
gospa buba Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 (edited) molim da uđe u zapisnik da ja večeravala nisam! :Dti si fina zenska, mi em sto smo pekle em sto smo jele ^_^elem, kako cemo prepoznat to sokocalo? vako ko na slici? ima neku ambalazu?(zezate me, jelda? osim to za vecheravanje, to to verujem, mladosludos!) Edited April 11, 2010 by thermal bug
Buck Naked Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) E aj saznajte. Četiri ujutru je, ja ne spavam, neću ni spavati, dok se ne sazna. Ili mi neko ne kupi i ne dostavi. I hvala, stvarno, baš. I Živani i ostalima. Edited April 12, 2010 by Buck Naked
ToniAdams Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kako se zove, tj koja je ono sorta majmuna na koju lici mladi radikal martinovic?mali onaj tuzni majmun.
sherman Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kako se zove, tj koja je ono sorta majmuna na koju lici mladi radikal martinovic?mali onaj tuzni majmun.ne moras da se trudis. mozes samo da mi kazes da sam majmun
Duci Simonovic Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kako se zove, tj koja je ono sorta majmuna na koju lici mladi radikal martinovic?mali onaj tuzni majmun.makaki, tj. jednu vrstu makakija
slepa živana Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 za češalicu o ovom sokocalu ^_^ ceskalicakapetan mišina 17, 150 dindži
Pikoleta Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 dakle, :mrz,debelimrz: za tu spravicu za masiranje tjemena. nemre da mi udje u kosu, a i kad udje tesko je izvuci
gospa buba Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 kapetan mišina 17, 150 dindžifala zlato. sad samo da nadjem de je kapetan mishina. ja kad odem u stari beograd, odma se izgubim ^_^
mammy two shoes Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ima kod kineza u bloku 70 na jugozapadnom uglu zelenog tržnog centra za 100 dinara. doduše, videla sam tamo na još par mesta, ali nisam zapamtila gde. već sam imala spravicu, pa me nije zanimalo.najboli efekat se postiže kad uradiš dupli brzi češ-češ upravno na potiljak.
Recommended Posts