Jump to content
IGNORED

gde da nadjem? kako se zove?

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Zaplet je i u tome sto ja ne razlikujem ispravljac od trafoa  :lolol:

Posted

koliko ti treba trake za kuhinju?

Posted

3 m, rekose mi da je ispravljac dovoljan

Posted

hoćeš li da je stavljaš u dva reda ili jedan duž svih visećih elemenata

Posted

Obaraju i ispravljaju napon iz ~ u -,bitna je snaga.

Posted

Zaplet je i u tome sto ja ne razlikujem ispravljac od trafoa  :lolol:

Nije pitanje "ispravljač" ili "trafo", nego koja snaga. Na LED traku se dovodi jednosmerna struja, 12V.

Posted

Aj ne zajebavaj...

827_web_1.png

dobro, jel zna neko gde ovo ili slično može da se nađe?

Posted

Trazi se maximum funkcije f=100x+300y+200z pri uslovima 30x+40y+20z<=3200 x+2y+z<=160 i x+y+z<=100

E sad, po[to C donosi veci prihod od A za isto vreme setve i manje ulaganje, jasno je da A ne treba ni sejati, neko verovatno zezno postavku. Da smanjimo ovu guzvu

x=0

f=300y+200z pod uslovom 40y+20z<=320; (vec se vidi da je ekvivalentan sa sledecim) 2y + z<=160 y+z<=100

f nema lokalnih maksimuma, (f'=0), te se maksimum trazi po ivicama oblasti ogranicenoj uslovima

y=0 (ne moze se sejati u minus), z=0, 2y +z<=160, y+z=100, tj poligon sa temenima (preseci ovijeh pravih)

(y,z)=(0,0), (0, 100), (60,40), (80,0)

Maksimum je jedna od ove 4 tacke, sracunajmo F(y,z):0,20000,26000, 24000;

Maks je 26000, za y=60, z=40

(Bez onog logickog x=0, problem bi bio u prostoru a ne u ravni, pa bi se iskomplikovalo bez veze)

Tnx, pomoglo

Sent from my Nexus 4

Posted

Treba mi nekoliko malih plastičnihil  staklenih bočica sa raspršivačem, 30 ml 50 ml. Našla sam proizvodjače koji to rade na veliko za industriju. Zna li neko gde to mogu da nadjem na sitno, par komada. Ako ne nadjem primam donacije u vidu  iskorišćenih bočica od parfema ako zatvaraš raspršivač može da se skine ( neću da pravim i valjam  homemeda parfeme :lolol: ovo mi treba za neke moje  eksperimente sa bojama

Posted (edited)

apoteke? Imaju svuda oni kompletići kao "travel size" za dekantovanje kozmetike i nošenje minimuma sa sobom na put (haha, kako da ne) pa bi trebalo u njima da ima i bočica sa raspršivačem.

Nema u onim tvojim hobi radnjama?

Edited by Valkyrie
Posted

Uhhh možda da pitaš u onoj zanatskoj parfimeriji prekoputa crne ovce gde on nabavlja. A plastične verujem po "plastičarama"...

Poslato sa...

Posted

Valkirin tip za  mala putna  kozmetička pakovanja  prvo me je odveo kod braće Kineza i narafski, ima , 80 dinara bočica.  Opskrbila sam se , hvala na idejama. Ko hoće da nosi mala pakovanja svega  na put jedno 3 tipa bočica sam zapazila.