Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

Š'a bilo: Story of Sunshine

• Replies 8.3k
  • Views 830.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Jel ima negde da se izreze po nacrtu drvena tabla , ali ona po kojoj moze kredom da se pise?

Znaci kao skolska tabla ali posebnog oblika i dimenzija...

Edited by Frank Pembleton

Imaš samolepljivu foliju koja je školska tabla fazon...

Uhhh treba mi tabla ali ne prevelika i tu bi mi folija zavrsija posao , ali sad me ova farba tera na mastanje....

sad sam pitao drugara kod koga sam to video. 

kaže 1500 din su konzerva boje i razređivač za 3 kvadrata. 

valjak u ruke i udri. 

mene si podsetio, kontam i ja da zamažem neki deo. 

u kujni pa pišem recepte  :s_w:

sad sam pitao drugara kod koga sam to video. 

kaže 1500 din su konzerva boje i razređivač za 3 kvadrata. 

valjak u ruke i udri. 

mene si podsetio, kontam i ja da zamažem neki deo. 

u kujni pa pišem recepte  :s_w:

Kujna i ovde u igri...

Uuu, to sa farbom je super, nisam ni znao da ima...

dobra šema za dečurliju. 

Eee, tek sad vidim da se raspitujete :)

Evo po pristojnoj ceni na ovom mestu, u Cvijićevoj  inače je prodavnica odlično snabdevena i ljudi znaju svoj posao

https://www.facebook.com/pulenaboje/photos/pb.446068675453340.-2207520000.1423345201./684168671643338/?type=3&theater

77007_446072068786334_258245179_n.jpg?oh

Pulena boje i lakovi 375ml u crnoj boji, dovoljno za 3kvm, cena 745,00  ovo je akrilna podloga,  ne treba nikakav razredjivač

ko želi chalki boje i u drugim bojama ima i njih sada u manjim pakovanjima , turske Cadenca  u nekoliko boja , super cena oko 270 za bočicu od 150 ml, sasvim lepo se piše i briše kredom sa njih, probala sam tamno zelenu i divotica , i skuplje američke firme DecoArt, isto u desetak tonova

Od skoro i najskuplje Annie Sloan chalk paint , al njima baš nema smisla  praviti nešto  što će se posle  piši briši abati, skupe su za naše pojmove i uglavnom su namenjene za  nameštaj. Koga interesuju adrese prodavnice dopisaću.

Plus , ko želi da samo ofarba neku ravnu površini kreda bojom za  poruke i slično a ne ceo zid , znam bar jedno 5 majstora u bgu koji će vam od medijapana željene debljine iseći podlogu u kakvim god dimenzijama želite i kakvom god obliku pa koga interesuje nek se javi  poslaću kontakte. cene zavide od veličine i oblika, naravno ali bukvalno sada sve može  ljudi su se razradili :D

I najzad, postoji  i receptić kako napraviti svoju chalk boju u kućnoj varijanti ;) ako se želi neka boja koje nema od svih ponudjenih

Edited by ljuttko

Evo po pristojnoj ceni na ovom mestu, u Cvijićevoj  inače je prodavnica odlično snabdevena i ljudi znaju svoj posao

Ovo je već u Dimitrija Tucovića, iza podvožnjaka, nije više Cvijićeva :) Otprilike u visini trolejbuske stanice u pravcu Zvezdare. 

Ovo je već u Dimitrija Tucovića, iza podvožnjaka, nije više Cvijićeva :) .  Otprilike u visini trolejbuske stanice u pravcu Zvezdare. 

Eto kad je čovek precizan :ziga:

https://www.facebook.com/pulenaboje/photos/pb.446068675453340.-2207520000.1423345201./684168671643338/?type=3&theater

77007_446072068786334_258245179_n.jpg?oh

Pulena boje i lakovi 375ml u crnoj boji, dovoljno za 3kvm, cena 745,00  ovo je akrilna podloga,  ne treba nikakav razredjivač

ko želi chalki boje i u drugim bojama ima i njih sada u manjim pakovanjima , turske Cadenca  u nekoliko boja , super cena oko 270 za bočicu od 150 ml, sasvim lepo se piše i briše kredom sa njih, probala sam tamno zelenu i divotica , i skuplje američke firme DecoArt, isto u desetak tonova

Od skoro i najskuplje Annie Sloan chalk paint , al njima baš nema smisla  praviti nešto  što će se posle  piši briši abati, skupe su za naše pojmove i uglavnom su namenjene za  nameštaj. Koga interesuju adrese prodavnice dopisaću.

Plus , ko želi da samo ofarba neku ravnu površini kreda bojom za  poruke i slično a ne ceo zid , znam bar jedno 5 majstora u bgu koji će vam od medijapana željene debljine iseći podlogu u kakvim god dimenzijama želite i kakvom god obliku pa koga interesuje nek se javi  poslaću kontakte. cene zavide od veličine i oblika, naravno ali bukvalno sada sve može  ljudi su se razradili :D

I najzad, postoji  i receptić kako napraviti svoju chalk boju u kućnoj varijanti ;) ako se želi neka boja koje nema od svih ponudjenih

Super ajde daj te adrese trebace mi u narednom periodu.

Frenče, ako se radi o bojama , hobi radnjica sa turskim bojama i ostalim raznim maerijalom je Riznica Hobi, u Majke Jevrosime, tačnije na ćošku sa Takovskom.

američke Deco art u knjižari u Gosvoltrijevoj, ne znam broj pa evo njihove facebook stranice

Ihttps://www.facebook.com/papir.color?fref=ts

a najkuplje Annie Sloan boje  su u Modelini u Hilandarskoj

Facebook stranice majstora za  rezanje  neću ovde da kačim  jer ih ima puno i zavisno od toga šta ti treba ,   neko je bolji sa jednim materijalom, neko sa drugim.  Evo jednog, Tambo stolarija, imaju lokal u tržnom centru u Makedonskoj. Nekolicina ima CNC mašine i  može da izreže šta god,  po crtežu koji spremiš u vektorskom obliku ili oni da nacrtaju.