Frank Pembleton Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Jel ima negde da se izreze po nacrtu drvena tabla , ali ona po kojoj moze kredom da se pise? Znaci kao skolska tabla ali posebnog oblika i dimenzija... Edited February 7, 2015 by Frank Pembleton
Skyhighatrist Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Imaš samolepljivu foliju koja je školska tabla fazon...
nisam ja Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 ako ti odgovara da je na fiksnom mestu probaj ovo http://www.mojenterijer.rs/ideje/napravite-tablu-za-crtanje
Frank Pembleton Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Uhhh treba mi tabla ali ne prevelika i tu bi mi folija zavrsija posao , ali sad me ova farba tera na mastanje....
nisam ja Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 sad sam pitao drugara kod koga sam to video. kaže 1500 din su konzerva boje i razređivač za 3 kvadrata. valjak u ruke i udri. mene si podsetio, kontam i ja da zamažem neki deo. u kujni pa pišem recepte
Frank Pembleton Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 sad sam pitao drugara kod koga sam to video. kaže 1500 din su konzerva boje i razređivač za 3 kvadrata. valjak u ruke i udri. mene si podsetio, kontam i ja da zamažem neki deo. u kujni pa pišem recepte Kujna i ovde u igri...
Skyhighatrist Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Uuu, to sa farbom je super, nisam ni znao da ima...
ljuttko Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) Eee, tek sad vidim da se raspitujete :) Evo po pristojnoj ceni na ovom mestu, u Cvijićevoj inače je prodavnica odlično snabdevena i ljudi znaju svoj posao https://www.facebook.com/pulenaboje/photos/pb.446068675453340.-2207520000.1423345201./684168671643338/?type=3&theater Pulena boje i lakovi 375ml u crnoj boji, dovoljno za 3kvm, cena 745,00 ovo je akrilna podloga, ne treba nikakav razredjivač ko želi chalki boje i u drugim bojama ima i njih sada u manjim pakovanjima , turske Cadenca u nekoliko boja , super cena oko 270 za bočicu od 150 ml, sasvim lepo se piše i briše kredom sa njih, probala sam tamno zelenu i divotica , i skuplje američke firme DecoArt, isto u desetak tonova Od skoro i najskuplje Annie Sloan chalk paint , al njima baš nema smisla praviti nešto što će se posle piši briši abati, skupe su za naše pojmove i uglavnom su namenjene za nameštaj. Koga interesuju adrese prodavnice dopisaću. Plus , ko želi da samo ofarba neku ravnu površini kreda bojom za poruke i slično a ne ceo zid , znam bar jedno 5 majstora u bgu koji će vam od medijapana željene debljine iseći podlogu u kakvim god dimenzijama želite i kakvom god obliku pa koga interesuje nek se javi poslaću kontakte. cene zavide od veličine i oblika, naravno ali bukvalno sada sve može ljudi su se razradili :D I najzad, postoji i receptić kako napraviti svoju chalk boju u kućnoj varijanti ;) ako se želi neka boja koje nema od svih ponudjenih Edited February 7, 2015 by ljuttko
ajgor Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Eee, tek sad vidim da se raspitujete :) Evo po pristojnoj ceni na ovom mestu, u Cvijićevoj inače je prodavnica odlično snabdevena i ljudi znaju svoj posao Ovo je već u Dimitrija Tucovića, iza podvožnjaka, nije više Cvijićeva :) Otprilike u visini trolejbuske stanice u pravcu Zvezdare.
ljuttko Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ovo je već u Dimitrija Tucovića, iza podvožnjaka, nije više Cvijićeva :) . Otprilike u visini trolejbuske stanice u pravcu Zvezdare. Eto kad je čovek precizan :ziga:
Frank Pembleton Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Eee, tek sad vidim da se raspitujete :) Evo po pristojnoj ceni na ovom mestu, u Cvijićevoj inače je prodavnica odlično snabdevena i ljudi znaju svoj posao https://www.facebook.com/pulenaboje/photos/pb.446068675453340.-2207520000.1423345201./684168671643338/?type=3&theater Pulena boje i lakovi 375ml u crnoj boji, dovoljno za 3kvm, cena 745,00 ovo je akrilna podloga, ne treba nikakav razredjivač ko želi chalki boje i u drugim bojama ima i njih sada u manjim pakovanjima , turske Cadenca u nekoliko boja , super cena oko 270 za bočicu od 150 ml, sasvim lepo se piše i briše kredom sa njih, probala sam tamno zelenu i divotica , i skuplje američke firme DecoArt, isto u desetak tonova Od skoro i najskuplje Annie Sloan chalk paint , al njima baš nema smisla praviti nešto što će se posle piši briši abati, skupe su za naše pojmove i uglavnom su namenjene za nameštaj. Koga interesuju adrese prodavnice dopisaću. Plus , ko želi da samo ofarba neku ravnu površini kreda bojom za poruke i slično a ne ceo zid , znam bar jedno 5 majstora u bgu koji će vam od medijapana željene debljine iseći podlogu u kakvim god dimenzijama želite i kakvom god obliku pa koga interesuje nek se javi poslaću kontakte. cene zavide od veličine i oblika, naravno ali bukvalno sada sve može ljudi su se razradili :D I najzad, postoji i receptić kako napraviti svoju chalk boju u kućnoj varijanti ;) ako se želi neka boja koje nema od svih ponudjenih Super ajde daj te adrese trebace mi u narednom periodu.
ljuttko Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Frenče, ako se radi o bojama , hobi radnjica sa turskim bojama i ostalim raznim maerijalom je Riznica Hobi, u Majke Jevrosime, tačnije na ćošku sa Takovskom. američke Deco art u knjižari u Gosvoltrijevoj, ne znam broj pa evo njihove facebook stranice Ihttps://www.facebook.com/papir.color?fref=ts a najkuplje Annie Sloan boje su u Modelini u Hilandarskoj Facebook stranice majstora za rezanje neću ovde da kačim jer ih ima puno i zavisno od toga šta ti treba , neko je bolji sa jednim materijalom, neko sa drugim. Evo jednog, Tambo stolarija, imaju lokal u tržnom centru u Makedonskoj. Nekolicina ima CNC mašine i može da izreže šta god, po crtežu koji spremiš u vektorskom obliku ili oni da nacrtaju.
Recommended Posts