January 17, 201510 yr On 15. 1. 2015. at 13:36, ExicPL said: Treba mi mleko u prahu za automat za kafu. Ovi sto su nam odrzavali aparat su u njega sipali neki Ristora Mix (bevianda bianca... tako nesto). Ima li gde da se kupi to u maloprodaji, i da li mogu da sipam obicno mleko u prahu (hoce li biti nesto sa aparatom)? Imaš pakovanja mleka u prahu u većim prodavnicama. Ne bi smelo da bude problema. Nije to štampač iz osamdesetih koji je sertifikovan samo za jednu vrstu tonera. :D
January 19, 201510 yr Drugari, ima li neko sliku devojke, koja je odrađena sprejem, iz ovog parkića, stanica trolom nakon Slavije: https://www.google.rs/maps/@44.799286,20.472105,3a,75y,207.24h,78.74t/data=!3m4!1e1!3m2!1st7ICwuO4uInup8CTVkdPmA!2e0 Bitno mi je, a to je stajalo pre 5-6 godina. Hvala.
January 19, 201510 yr Da li neko zna adresu nekog sajta sa dobrom bazom proizvođača određene vrste hrane, prvenstveno Evropskih proizvođača?
January 20, 201510 yr jel neko kupovao od centra bele tehnike? za ono sto meni treba vidim da su jeftiniji od tehnomanije. jel to neka prevara ili stvarno postoje? fala.
January 20, 201510 yr postoje dugo a rastu polako... na nekom dešavanju sam upoznao nekoga ko tamo radi, još pre više od 5 godina... sećam se da su bili u fazonu čuče se tek za nas al izgleda da im dugo treba. :) odgovor na tvoje pitanje - da, postoje.
January 20, 201510 yr a ja sam kupio ovo, ne znam šta kupuješ al eno mi ga u spavaćoj sobi, plaši me noću :D http://www.cbt.rs/prenosni_audio_uredjaji/sencor_radio_budilnik_src-108s-16163
January 25, 201510 yr gde da nadjem Bambijev Juhu krem ?? Ovo već postaje misterija - gde god da pitam, sležu ramenima a u većim trgovinskim centrima me samo sumnjičavo gledaju sa istom rečenicom - "uuu pa toga davno nema" - a od kad i zašto niko nema odgovor. Prava misterija!
January 26, 201510 yr On 20. 1. 2015. at 15:25, darling said: jel neko kupovao od centra bele tehnike? za ono sto meni treba vidim da su jeftiniji od tehnomanije. jel to neka prevara ili stvarno postoje? fala. Kupio ja mašinu za sudove, ne preko neta, već u prodavnici. Kako to misliš da li stvarno postoje? :D
January 26, 201510 yr Kupio i ja nešto od njih. Bojler valjda. Dovozili mi ga iz kragujevca jer ga u durmitorskoj nije bilo,,,
January 27, 201510 yr I u Ustaničkoj na Dušanovcu imaju 2 radnje, jednu na spratu bivše robne kuće i neki outlet prekoputa. Kupio je drugar TV kod njih, bez ikakvih problema.
January 27, 201510 yr naravno da nisam. to sto meni treba ima jedan primerak izlozen u malom gradu u vojvodini. eto zasto je bilo jeftinije od teknomanije :) nikad nisam cula za centar bele tehnike, nit sam im videla radnju, pa da proverim, treba covek da bude oprezan.