Jump to content

gde da nadjem? kako se zove?

Featured Replies

On 15. 1. 2015. at 13:36, ExicPL said:

Treba mi mleko u prahu za automat za kafu. Ovi sto su nam odrzavali aparat su u njega sipali neki Ristora Mix (bevianda bianca... tako nesto). Ima li gde da se kupi to u maloprodaji, i da li mogu da sipam obicno mleko u prahu (hoce li biti nesto sa aparatom)?

Imaš pakovanja mleka u prahu u većim prodavnicama. Ne bi smelo da bude problema. Nije to štampač iz osamdesetih koji je sertifikovan samo za jednu vrstu tonera.  :D

• Replies 8.2k
  • Views 801.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja samo masno tkivo i imam

• Imaju i na Instagramu likovi koji štampaju otirače motivima po izboru. Bila cena tipa 1800-2000, drugarica štampala "Nevakcinisanima zabranjen ulaz" 

• Kao oni što na kp umesto cene stave "kontakt". To sve preskačem jer mi prave dodatni posao i neprijatnost jer ne volim da komuniciram bez potrebe ni sa kim. 

Posted Images

Da li neko zna adresu nekog sajta sa dobrom bazom proizvođača određene vrste hrane, prvenstveno Evropskih proizvođača?

jel neko kupovao od centra bele tehnike?

za ono sto meni treba vidim da su jeftiniji od tehnomanije. jel to neka prevara ili stvarno postoje? fala.

postoje dugo a rastu polako...

na nekom dešavanju sam upoznao nekoga ko tamo radi, još pre više od 5 godina... sećam se da su bili u fazonu čuče se tek za nas al izgleda da im dugo treba. :)

odgovor na tvoje pitanje - da, postoje.

fala. narucicu. 

gde da nadjem Bambijev Juhu krem ?? 

Ovo već postaje misterija - gde god da pitam, sležu ramenima a u većim trgovinskim centrima me samo sumnjičavo gledaju sa istom rečenicom - "uuu pa toga davno nema" - a od kad i zašto niko nema odgovor. Prava misterija!

juhu.jpg

On 20. 1. 2015. at 15:25, darling said:

jel neko kupovao od centra bele tehnike?

za ono sto meni treba vidim da su jeftiniji od tehnomanije. jel to neka prevara ili stvarno postoje? fala.

Kupio ja mašinu za sudove, ne preko neta, već u prodavnici.

Kako to misliš da li stvarno postoje? :D

Kupio i ja nešto od njih. Bojler valjda. Dovozili mi ga iz kragujevca jer ga u durmitorskoj nije bilo,,,

Ima i u Milutina Milankovića prodavnica

I u Ustaničkoj na Dušanovcu imaju 2 radnje, jednu na spratu bivše robne kuće i neki outlet prekoputa. Kupio je drugar TV kod njih, bez ikakvih problema.

i, jel kupila darling to sto je htela od, ocigledno, postojeceg cbt? :D

naravno da nisam. to sto meni treba ima jedan primerak izlozen u malom gradu u vojvodini. eto zasto je bilo jeftinije od teknomanije :) 

nikad nisam cula za centar bele tehnike, nit sam im videla radnju, pa da proverim, treba covek da bude oprezan.  

Kako se zove knjiga o domaćem bendu "Sanšajn", google ne zna :(