halloween Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/74683/Industrijska-so-i-za-gradjane Ima ovde tel. Beeograd puta, možda opet prodaju.
kapetanm Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Исправљам се, општина Земун дели својима сад сам видео, не знам за Звездару. А Београдпут има принцип да прво питаш па у пошту платиш па носиш да се негде прикаже та уплатница па на складиште у ПМ да преузмеш. Много су га искомпликовали. Волео бих да има као сва друга роба, уђеш и носиш моментално. Јер најављују ледене дане
Tale Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Јел има негде да се купи на џак индустријска со за посипање кад је лед?Za male pare, vidi u Kristal So.
yolo Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 treba mi flasa u obliku puske odnosno automata. alternativno neka slicna bizarnost tipa bombe, pistolja, itd. sto je najgore to sam video pre izvesnog vremena u izlogu prodavnice metalac kod kalenic parka. juce udjem unutra i prodavacica me napusi, kao nikad to nisu narucivali, uvek im bilo gadno. jel neko to video negde? ako nema to onda nesto jednako bizarno tipa fica, gola zena, deda mraz, jelka..... mislim oblike flase.
Frank Pembleton Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ima po onim online gift prodavnicama
salkodinamitas Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 http://www.kupindo.com/Case-i-solje/19459721_BOMBA-FLASA-ZA-RAKIJU
dekki Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ево и пушка http://www.staklena-ambalaza.rs/sr/boceod0,75l/puska--194
ljuttko Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Ево и пушка http://www.staklena-ambalaza.rs/sr/boceod0,75l/puska--194 E ovo je :ziga: tražila sam neke malecke bočice danima i fala za linak onoliko iako mi puška ne treba:D a da je najbizarnija kolekcija staklenih predmeta , jeste, vidla sam i jedan upečatljiv primerak ali ga nema na lageru :P Gazo izbor je toliki da ćeš se teško odlučiti ako pak žuriš eno kod braće Kineza u bloku 45 recimo auto tipa fića i još neki oblici
yolo Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 E ovo je :ziga: tražila sam neke malecke bočice danima i fala za linak onoliko iako mi puška ne treba:D a da je najbizarnija kolekcija staklenih predmeta , jeste, vidla sam i jedan upečatljiv primerak ali ga nema na lageru :P Gazo izbor je toliki da ćeš se teško odlučiti ako pak žuriš eno kod braće Kineza u bloku 45 recimo auto tipa fića i još neki oblici dekki link je strava jedino sto se meni zuuuuurrrriiiiii i nemam vremena da to narucujem iz backe topole, ljuttko gde kod kineza da li mozes malo preciznije da lociras gde da potrazim tog ficu, to mi deluje kao hit. falaaaa onoliko!
Блок_64 Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 eno kod braće Kineza u bloku 45 recimo auto tipa fića i još neki oblici Нема кинеза у блоку 45 :misko:
ljuttko Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Нема кинеза у блоку 45 :misko: aj sad 45, 70, sve ti je to tu za nas strance :) dakle u onom novijem delu u prizemlju postoji prodavnica sa tzv suvenirima i tu ima svačega. Lako ih je naći jer na vratima stoje razne džiže iz crkvene ikonografije tipa slavskih flaša i drvenih ukrasa pozdrav iz Vrnjačke Banje a sve pristiglo iz Kine i dugo je stajao karton zabranjeno slikanje :D jer je sve pomalo sumanuto pa su vljada ljudi fotografisali . Kod njega je bilo nekih egzotičnih staklenih stvarčica, ne mogu se zakleti u bocu auto ali tu je negd ebilo . Plus u starijem delu, na spoljnom delu, znači na strani ka Savi se nalazi poneka prodavnica gde ima staklarije. Tamo sam to negde videla ali ima par meseci a znaš da se prodavci tamo često menjaju i menjaju namene lokalima. Baciću pogled ujutru na jednu svaštaru na Zelenjaku gde čekam autobus pre posla , i oni su imali svašta
yolo Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 a znam koja je to radnja, puno hvala. overavam sutra!
Ravanelli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 treba mi ovakav ili bilo kakav xmas/novogodišnji džemper za maskenbal. gde ima da se uzme odmah?
Recommended Posts