Duci Simonovic Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 di mogu naći ono zvonce kao za hotelske recepcije?
halloween Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 http://www.papirnisvet.com/Zvonce-recepcijsko-za-pult-metalno-225-2914-prod.htm A mislim da sam ga videla i u izlogu radnje u Svetogorkoj ( nije knjižara), stoji pored štapa kome je na jednom kraju češagija u obliku šake, a na drugom kašika za cipele.
Duci Simonovic Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 jebga, već poručih kod papirnog sveta za 400, plus minimalna porudzba 500 pa sam uzeo I neku traku, izgleda se mora čovek bolje upoznati sa tim kinezima
ivy Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 kinezi su cudo! sta zaislis oni imaju..e sad kvalitet je tu neka druga prica ali za tako neke dzidza-bidze i plastiku su kul
belch Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ima li neko nekog dobrog vodoinstalatera da preporuci?
Dr Arslanagić Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Neka dobra štampa na majicu ali ne ona folija-preslikač?
kud u maglu Simoviću Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ovo mi je drug iz oš, pitaj ga možeš i da se pozoveš na mene. o kvalitetu rada ne znam ništa https://www.facebook.com/dragan.stojanovic.353
Sir Oliver Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Neka dobra štampa na majicu ali ne ona folija-preslikač? Ti beše iz Šni? Vidi u onoj ulici gde je Filozofski..zaboravih kako se zove.Pa sa leve strane idući od Učiteljskog.
Аврам Гојић Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 idem sutra verovatno u Vršac. imaću 3 sata vremena za skitnju, nosim celu foto torbu. šta je tamo dojaja? dajte neke tipove i fore za dokono šetanje
ivy Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 idem sutra verovatno u Vršac. imaću 3 sata vremena za skitnju, nosim celu foto torbu. šta je tamo dojaja? dajte neke tipove i fore za dokono šetanje sarene kuce u centru i nekoliko ulica okolo..fasade,prozori,kibicfesteri i terase,razni detalji i ukrasi..znaci pogled gore :)..ima i kul dvorac i lep veliki i stari park ..sve je na walking distace oko centra i opstine...a mozes i na brdo,do kule samo meni vec dosadio taj pogled pa ne znam sta bih ti rekla..
Аврам Гојић Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 E da secam se parka. Tu bese i Milenijum i put ka bregu, jel tako?
Recommended Posts