eumeswil Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Je l' zna neko koje radnje u Beogradu drže Faber Castell program?
kapetanm Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Je l' zna neko koje radnje u Beogradu drže Faber Castell program? Amfora
Töölönlahti Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Iz glave, ima i u Narodnog fronta sa leve strane u dve radnje i u 29. novembra kada od Herceg Novog nastaviš dalje niz ulicu...
ljuttko Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Da, dve prodavnice slikarskog materijala su u Narodnog fronta - Raško i Ars, u 29 novembra slikkrska na početku otprilike preko puta Skadarlije , a i knjižara preko puta Mup29 novembra , u Golsvortijevoj, prodavnica slikarskog materijala sa desne strane kad se ide ka Kaleniću. Deo programa ima i prodavnica slikarskog materijala kod pijace Zelenog venca a do skoro je i u novom Merkatoru bilo baš puno u jednoj knjižari, papirnici ali nisam skoro čekirala postoji li to još pošto se otvara i zatvara očas posla
eumeswil Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Bio sam u Dobračinoj, tamo je veleprodaja. Videću u Vulkanu, Platou, pa ako nemaju onda ću da overim ovu sa sajta, u Bulevaru VM 10. Rekli su mi da su i VP i MP. Inače, treba mi za pisanje, ne za slikanje.
Feindouno Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Gdje u Beogradu mogu da kupim futrolu za Panasonix DMC LX7?
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 poznajem ekipu finih zena, samohrane majke uglavnom, ako treba moze pp
frit Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 poznajem ekipu finih zena, samohrane majke uglavnom, ako treba moze pp :D
mire Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 pa dobro sad, ja iz najbolje namere uostalom, jebi se, bre :D
kud u maglu Simoviću Posted May 12, 2014 Posted May 12, 2014 (edited) ?jel opslužuju i beogradjane ili samo ns? ako se ne varam novosadjanin si? Edited May 12, 2014 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts