May 7, 201410 yr Iz glave, ima i u Narodnog fronta sa leve strane u dve radnje i u 29. novembra kada od Herceg Novog nastaviš dalje niz ulicu...
May 8, 201410 yr Da, dve prodavnice slikarskog materijala su u Narodnog fronta - Raško i Ars, u 29 novembra slikkrska na početku otprilike preko puta Skadarlije , a i knjižara preko puta Mup29 novembra , u Golsvortijevoj, prodavnica slikarskog materijala sa desne strane kad se ide ka Kaleniću. Deo programa ima i prodavnica slikarskog materijala kod pijace Zelenog venca a do skoro je i u novom Merkatoru bilo baš puno u jednoj knjižari, papirnici ali nisam skoro čekirala postoji li to još pošto se otvara i zatvara očas posla
May 8, 201410 yr Bio sam u Dobračinoj, tamo je veleprodaja. Videću u Vulkanu, Platou, pa ako nemaju onda ću da overim ovu sa sajta, u Bulevaru VM 10. Rekli su mi da su i VP i MP. Inače, treba mi za pisanje, ne za slikanje.
May 12, 201410 yr ?jel opslužuju i beogradjane ili samo ns? ako se ne varam novosadjanin si? Edited May 12, 201410 yr by kud u maglu Simoviću