gospa buba Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 saću puštim o, hvala, ali realno ne morash, ionako moram da imam neshto o chemu cu da mislim danas ^_^
ordi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 hahhaha vid' stvarno sad neće mi izbiva iz glave, baš vam hvala
eye of the beholder Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Treba mi nešto ali nemam pojma kako se zove, ali znam da sam ga koristio ga u osnovnoj školi. U pitanju je providan papir koji na sebi ima sva slova azbuke ili abecede i brojeve u više primeraka i u više veličina... Koristi se tako što se taj providan papir stavi na drugi papir (ili zid ili šta već) i onda se ključem/novčićem ogrebe željeno slovo, koje se "preslika" na željeno mesto.. Apsolutno ne znam kako se zove. Nadam se da sam dobro objasnio :(
Аврам Гојић Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 (edited) Letterset se to zvalo. ne znam postoji li vise uopste gle, ima Edited May 6, 2014 by Грешни Василије
Cyrano de Bergerac Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Treba mi nešto ali nemam pojma kako se zove, ali znam da sam ga koristio ga u osnovnoj školi. U pitanju je providan papir koji na sebi ima sva slova azbuke ili abecede i brojeve u više primeraka i u više veličina... Koristi se tako što se taj providan papir stavi na drugi papir (ili zid ili šta već) i onda se ključem/novčićem ogrebe željeno slovo, koje se "prelims" na željeno mesto.. Apsolutno ne znam kako se zove. Nadam se da sam dobro objasnio :( Letraset
Аврам Гојић Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Da bre, letraset se zove firma pa su svi ostali proizvodi tog tipa isto poznati kao letraset. kao digitron.
Vapad Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 A je l` istina da je digitron srpsko-hrvatska reč? Po fabrici negde u hrvatskoj koja je prva pravila kalkulatore, tamo negde početkom šezdesetih. Nas profesor savetovao da koristimo kalkulator uvek kako se ne bi zeznuli na engleskom.
Vapad Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 :D u bre, baš lep bio samo sam malo omašio vreme. Čudno kako na vikiju ne piše ništa. Opet Yugoslavija zakinuta
kapetanm Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 мој је био фенси дебео, међу првима са све кожноскајном футролом
Töölönlahti Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Meni ostalo u amanet ovakvo jedno: ... kad ga udenem u struju, imam osećaj da se priguše svetla u prostoriji. Imam i TI-30 isto tako star, gastarbajterska divizija se zajebala i ćaletu greškom donela prvo taj neprogramabilni, ali je on nekako gadan za oči, pa neću kačiti.
ToniAdams Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 uf, kolko je meni ispita pomogao da odradim debeli hp koji crta funkcije, resava odredjene integrale i jos trista cuda
Recommended Posts