Dr Arslanagić Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Hvala Vaso, Švejka imam, zanimaju me kalendari i ilustracije za decu.
Аврам Гојић Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 eh tražio sam i ja to, ako ti se posreći podeli ovde
namenski Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Trazi knjigu, davno je nisam video: neko je ovde pre 30-ak godina objavio knjigu velikog formata sa kompletnim Ladinim ilustracijama Svejka. Promakla mi, posle je nikad vise nisam video nigde, bilo luksuzno izdanje pa verovatno i ogranicen broj primeraka. Sto je najgore, nisam uspeo da je nadjem ni po bibliotekama, podatke o izdavacu i ostalo sam zagubio Mozda budes bolje srece od mene.
halloween Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 (edited) Zna li neko gde bih mogao naći ilustracije Josefa Lade u visokoj rezoluciji? Hvala. Ovo je pravi momenat da i ja pitam: ko bi mogao biti autor dečjih ilustracija na kojima su likovi sa rumenim buckastim, "lakiranim" obrazima? Deca sa kosom srednje dužine u loknama. Dominiraju pastelne boje i boje zemlje, tj. nema jarkih boja. Pričam po sećanju. Edited April 30, 2014 by halloween
stoka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Gde u Beogradu mogu da se kupe jeftine police za CD-ove, DVD-ijeve? Mogu drvene ili plastične svejedno, i da imaju kapaciteta do 100 komada ...
stoka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 (edited) kod kineza? Gde u Beogradu mogu da se kupe jeftine police za CD-ove, DVD-ijeve? Mogu drvene ili plastične svejedno, i da imaju kapaciteta do 100 komada ... i da nije kod Kineza Edited May 4, 2014 by stoka
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 jbg. neće kod kineza, a hoće jeftino. mislim ne kupuje fotelju masažer od 1k€. može u prizemlju da se proberu jeftinije stvari
Frank Pembleton Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 jbg. neće kod kineza, a hoće jeftino. mislim ne kupuje fotelju masažer od 1k€. može u prizemlju da se proberu jeftinije stvariPa to...Možda u onim plastičarskim radnjama Послато са WЦ шоље усинг БВК
Аврам Гојић Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 poštedeću te, poverljivi izvori sa foruma, kojima se i javno zahvaljujem, kažu da je pesma Sidewinder Sleeps Tonight!
Recommended Posts