Lale Gator Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Viš nije loša ideja, mogo bi i ja da nabavim par komata za žurke američkog obima... koliko koštaju ti kušini?
dig_chohano Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ako mislis na one sto se pobacaju po podu i $edi se na njima umjesto na fotelji, trebalo bi da ima u eurosalonuE, to, to. Još kad bi dala info za nas prekorečne nekulturce življenja koje hvata mučnina od mirisa kulture pri prelasku reke.
morgana Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a jebemmu, shvatam te potpuno. probaj u rodic hipermarketu, ima neka prodavaonica pokucstva ali mislim da je dosta opao asortiman u posljednje vrijeme. ne znam ima li eurosalona na nbgd, al fakat nije daleko ni onaj kod sajma. mada, principi su principi -_-
dig_chohano Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 (edited) Nema, jbg. Ništa, spreman sam primiti humanitarnu pomoć od prekorečnih altruista, prizor moje guzice koja zebe na parketu će ganuti i najtvrđa srca :( Edited November 18, 2008 by dig_chohano
Lale Gator Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A kad treba da se slikaš sa radikalskim plavušama onda ti nije problem da gaziš po reci principima.
Grunf Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 to je drugo. sluzba je sluzba, a druzba je druzba. -_-
MaryPoppins Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Nema, jbg. Ništa, spreman sam primiti humanitarnu pomoć od prekorečnih altruista, prizor moje guzice koja zebe na parketu će ganuti i najtvrđa srca :(aha
kiki Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 (edited) Gde u Beogradu mogu da se nađu rukavice bez prstiju (onako, do otprilike pola prsta da je rukavica, a posle toga nič)? I da nije tuča po ušima, nego onako, sirotinjski (znam, trebalo bi da secnem neke stare i ušijem, ali ja to ne znam, a i mrzi me :D). Nešto ne videh kod ovih što prodaju po ulicama. Edited November 18, 2008 by kiki
morgana Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 (edited) ispod mamuta ima neka radnjica sa rukavicama, neskupa jeedit: kako se vec zove ta ulica, prema zelenom vencu iduci od pocetka terazija Edited November 18, 2008 by morgana
bup Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ove sad sto imam bez prstiju kupih u inostranstvu, ali prethodne su bile iz eastpointa, kontam da ga imate i u bg-u. to su one vunene, sa "poklopcem" koji moze da stavi preko prstiju.
morgana Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 koji srpski real estate portal bi bio koristan za oglasavanje prodaje nekretnina na kosovu?
LaRicca Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 (edited) Молим вас, да ли неко зна како се на енглеском зове Прока Проналазач? Треба ми хитно, гуглам све нешто око Дизнија, ликова, ал' никако да нађем.Едит: А, ево га, чим сам питала одмах и нашла: Gyro Gearloose. Edited November 22, 2008 by LaRicca
teacher Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Молим вас, да ли неко зна како се на енглеском зове Прока Проналазач? Треба ми хитно, гуглам све нешто око Дизнија, ликова, ал' никако да нађем.Gyro Gearloose
Recommended Posts