Jump to content
IGNORED

ADSL

MaRkOMaN

Recommended Posts

Posted
Btw, Ratel je, navodno, odobrio zahteve za interkonekciju i voip. Kome, ne zna se... :unsure:
Nije navodno nego sigurno ;)

Одобрења за јавне телекомуникационе мреже, међународно повезивање и VoIP 23.12.2008Управни одбор Републичке агенције за телекомуникације је на седници одржаној 22.12.2008. донео одлуку о давању одобрења за јавне телекомуникационе мреже, повезивање са телекомуникационом мрежом друге државе и пружање услуга преноса говора коришћењем Интернета.

Ono sto je navodno je da je odobreno SBB-u (mada je to i bilo ocekivano).

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

72

• nbg4ever

65

• Anonymous

43

• teacher

40

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

4mb download :D loodiloa koliko bi trebao da imas?

Posted (edited)

0,7 :Dovo izvlaci zabavnost iz socijalnog osecaja piraterije. secam se kada sam imao 250kb/s i mahanja repom od srece kada se skine 1 od 10 filmova sa emule. toz bili danikdp!

Edited by Hustler
Posted

skines film od 700mb za 30 minuta :s_w:

Posted

ne isplati se to. samo bi stvorilo dodatni trosak od 150? za 1,5tb hdd. :)

Posted (edited)

LM, od 1.1., novi paketi (ubrzani), po starim cenama1024/1282048/1924096/256Trebalo bi da se uvedu i 8 i 16 Mbit...Ode Hustler na 24Mbit :(

Edited by nbg4ever
Posted
Ode Hustler na 24Mbit :(
A što je tebi krivo zbog toga, da komšiji crkne krava, a?
Posted

Da je krava, pa i da mi ne bude krivo. Al covek dobi citavu stalu!Sto je on bolji od mene? angry.gif

Posted

Hustler, uživaj dok možeš. Ja sam prošle godine imao 2 meseca 8 Mbps isto ničim izazvano kao ti. Od sreće mi je trebalo desetak dana da se opasuljim da krenem da eksploatišem tu konekciju. I to je još bilo u ono doba kad je bilo aktuelno 256 Kbps. Verovatno testiraju mogućnosti pa su te slučajno izvukli iz šešira.preko600qm9.jpg :D

Posted
LM, od 1.1., novi paketi (ubrzani), po starim cenama1024/1282048/1924096/256Trebalo bi da se uvedu i 8 i 16 Mbit...Ode Hustler na 24Mbit :(
ja sam imao 1mb, pa su mi povecali na 1,5mb. koliko ce mi sada povecati, na 2mb?
Posted

Da. Doduse, PC Press je objavio da ce novi paketi biti 1.5 / 3 / 4 Mbita, ali 90% drugih izvora ima onu prvu informaciju, ukljucujuci i nekoliko provajdera koji vec stavljaju vest na sajt, salju mejlove, itd.

Posted (edited)
LM, od 1.1., novi paketi (ubrzani), po starim cenama1024/1282048/1924096/256Trebalo bi da se uvedu i 8 i 16 Mbit...
A odakle ti izvor, ne racunajuci BM i ES forum? Da dodam nesto, drugar iz Sezama mi rece, mozda i sledece nedelje :) I to bas te koje si naveo :) Edited by Milosh76
Posted (edited)
A odakle ti izvor, ne racunajuci BM i ES forum? Da dodam nesto, drugar iz Sezama mi rece, mozda i sledece nedelje :) I to bas te koje si naveo :)
Kao sto rekoh, neki provajderi su vec objavili :)http://www.yubc.net/vesti.php#144http://adsl.beograd.com/Da, upload ide gore za fantasticnih 64k <_< Edited by nbg4ever