mandingo Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Тек ће после следеће епизоде бити пауза. Не очајавај. Svejedno. Ocigledno sam se primio na hype.. mislio sam de cemo nesto saznati. Mogu da zamislim kakav su cliffhanger pripremeli za 8-mu epizodu. <_< Spas je totalna promena koncepcije. 1 epizoda flash forward/back Dzulijet, druga Said - i tako u krug. Ostalo je boranija koja sve vise lici na latino dramoletku. Jos samo fali da epski ljubavni trougao (Kejt - Sojer - Jack) postane ponovo aktuelan.
eye of the beholder Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 i sto su nam dali jedan FF jedan FB.. sta to treba da im znaci... Zar ovde ima fanova Juliette? posle epizode 4x06, imaJel Majkl zna, da se zove Kevin?
luba Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a jel jos nekom lost kevin johnson sa novom frizurom lici na nba kevina johnsona?odlicna mi je fora sa mixom ff i fb.ali juliet... na korak je da preskoci benrija na top listi u mom srcu.jedino steta sto tarantinova kaskaderka zaginu tako brzo. i opet nisam provalila koju je knjigu ona citala "naopako".kapetan mi deluje obecavajuce, kao uostalom i ekli iz csi-ja.i sad opet zbun. na tv.comu najavljuju epizodu za cetvrtak, a ova dvojica kazu u podkastu da su je prebacili na april.
Weenie Pooh Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ma isti su: i opet nisam provalila koju je knjigu ona citala "naopako".Neki P. K. Dick je bio u pitanju ako se ne varam, mrzi me da proveravam. Nisam video naslov.
melankolic Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Neki P. K. Dick je bio u pitanju ako se ne varam, mrzi me da proveravam. Nisam video naslov.Nemo' se vredjamo!Nije "neki" nego jedan od najbolji sf pisaca, Philip K. Dick a najverovatnije se radi o Benovoj lektiri (setimo se, cini mi se prethodne, epizode gde mu Lok donosi u pritvor tu istu knjigu) Clans of the Alphane Moon
gervasius twinkleminkleson Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 knjiga:u promou za sledecu epizodu kazu 'next week on lost' sto nas navodi na zakljuchak da ce sledeca epizoda biti sledece sedmice :)
Weenie Pooh Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 (edited) Nemo' se vredjamo!Nije "neki" nego jedan od najbolji sf pisaca, Philip K. Dick a najverovatnije se radi o Benovoj lektiri (setimo se, cini mi se prethodne, epizode gde mu Lok donosi u pritvor tu istu knjigu) Clans of the Alphane Moon Ne znam ko koga vređa! Naravno da znam ko je PKD, branio sam ga onomad onoliko od Dunadan na onom forumu. Pod "neki Dick" mislio sam "neka Dickova knjiga". Na lostpediji stoji da je u pitanju V.A.L.I.S. Tj., tu knjigu je Locke doneo Benriju, a ja sam je pomešao sa ovim Survivorom što je čitala blaženopočivša Regina/Zoe.Kad smo kod Bena i njegovog tamničara, dobar je bio komentar kad mu je doneo zečetinu - "This one didn't have a number on it, did it?" :D BTW, guglajući one Majklove slike slučajno naiđoh na podatak da je glumio Merkucija u onom "Romeo i Julija u Majamiju" filmu, nisam to znao. A plague on both your houses, Leonardo Di Caprio and Claire Danes! Edited March 16, 2008 by Weenie Pooh
luba Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 knjiga:u promou za sledecu epizodu kazu 'next week on lost' sto nas navodi na zakljuchak da ce sledeca epizoda biti sledece sedmice :)ti si genije! vec drugi put mi pomazes, hvala do neba.pa da, dugo nije bilo zila verna, i vreme je.weenie, neces uopste da pustis masti na volju :Pja sam, bre, prevazisla mrznju prema majklu (mada mu nikada necu oprostiti), pa cak i nalazim triviju da ga pomenem bar malo pozitivno.i sta smo na kraju odlucili, ko je sesti?
melankolic Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 i sta smo na kraju odlucili, ko je sesti?Hugo, Sayid, Jack, Sun, Jin, Kate.
luba Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Hugo, Sayid, Jack, Sun, Jin, Kate.aha, ti si od one struje sto misli da jin capnuo na slobodi.ja nekako imam osecaj da ce njegov odlazak biti povezan sa kler.svidja mi se ova neka depresivno/pesimisticna faza u sezoni.
melankolic Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 aha, ti si od one struje sto misli da jin capnuo na slobodi.ja nekako imam osecaj da ce njegov odlazak biti povezan sa kler.svidja mi se ova neka depresivno/pesimisticna faza u sezoni.Cini mi se da se ona njegova kupovina lutke pande desava u buducnosti. Ili gresim?
gervasius twinkleminkleson Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ne - nije bilo u buducnosti. ono je bio fb, a ne ff. i datum na jinovom grobu je datum pada aviona na ostrvo. to bi znachilo da on nije jedan od oceanic 6. valjda.
luba Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 (edited) Cini mi se da se ona njegova kupovina lutke pande desava u buducnosti. Ili gresim? aha. to je flesbek, kad je tek poceo da radi za suninog oca. secas se da kaze da je u braku samo dva meseca. a i nesto mladje izgleda, a i mobilni mu je malo out-of-date :D Edited March 17, 2008 by luba
Recommended Posts