July 21, 20168 yr Na tog, hvala puno. Ispusti mi svaku noc guma na novoj bicikli a ne kupuje mi se nova bez potrebe. Edited July 21, 20168 yr by katamaran
July 22, 20168 yr Kako sa najmanje štete ukloniti crtu od 5-6 cm nanetu crnim BIC-ovim markerom na platnene pantalone? Alkohol, aceton, nešto treće ili najobičnije pranje boljim praškom u mašini?
July 22, 20168 yr natopiš žvrljotinu alkoholom, al da utapkavaš, ne da razmazuješ i sve tako dok prestaneš da je vidiš. nakon toga, opereš u mašini ko i inače.
July 22, 20168 yr Pročitah "natopiš životinju alkoholom" i stadoh momentalno. WTF, reko', ordi, šta ti bi?
July 22, 20168 yr natopiš žvrljotinu alkoholom, al da utapkavaš, ne da razmazuješ i sve tako dok prestaneš da je vidiš. nakon toga, opereš u mašini ko i inače. Hvala, živa bila!
July 30, 20168 yr mislim da se ovde neko raspitivao gde ima da se kupe euro palete na batajničkom drumu, bukvalno prekoputa omv pumpe, ne mož da se promaši. palete naslagane do nivoa trospratnice. ima novih, ima starih, ima svakakvih :)
July 31, 20168 yr tako malo? i meni zvuči premalo, pogotovu od kada je zavladala ova manija pravljenja nameštaja od istih
July 31, 20168 yr i meni zvuči premalo, pogotovu od kada je zavladala ova manija pravljenja nameštaja od istihE taj hipsteraj me nervira do jaja...