Jump to content
IGNORED

Istra - preporuke

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ja tamo u drugoj polovini avgusta planiram stopom do tamo, videćemo na šta će to ličiti.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mister No

31

• yolo

13

• Buck Naked

12

• aram

7

Posted

buje, buzet, pazin, sve super mesta.. ko ide neka svrati

Posted
buje, buzet, pazin, sve super mesta.. ko ide neka svrati
sta ce koji moj u bujama?
Posted

pa malo ruralnog turizmaa i digitron buje :D

Posted

ma ode u jedno mesto video je sva. treba da vidi motovun, groznjan i labin, dosta da se stekne utisak.

Posted
hm, istra bas i nije za mizantrope. cool.gif
ma jebajga, mene lokalci odgovarali od obilaska svih ovih sela i gradica "nema tu sta da se vidi", ja bio tvrdoglav i obiso vecinu. prenosim sopstveno iskustvo. motovun jebe kevu, obavezno ga se ne sme zaobici.
Posted

Све је то Магна Хунгарија.

Posted (edited)

sve ce to, mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i sas.

Edited by Velecasni Precog
Posted

e super, ajd da jos malo ispolitizamo topik o putovanjima u jednu lepu regiju. jel ima jos neko da prijavi neki ustaski zlocinpuke.gif

Posted

pa cela istra je zlocin protiv covecnosti, na jedan nacin. sto posle nje moram da se vratim ovde gde zivim.

Posted

kad i tebi tamo olupaju kola, trcaces do Srbijice sve nogom u dupe(da ti ovde cetnici ukradu i trece baciklo)

Posted

Drugom polovinom (ili krajem) avgusta planiram da odem do Rovinja, provedem tamo nekoliko sedmica, malo napunim baterije i prisetim se kako je bilo nekad. I sad, pošto putujem sam, zanima me koliko je realno da ću uspeti da nađem neku sobu za 20 eura? Pretpostavljam da se soba za 20e u samom Rovinju ne može naći, ali valjda ima nešto u tom cenovnom rangu po okolnim brdima ili na periferiji? Ili nema ni tamo?