Amelija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 odgledala celu prvu sezonu, počela drugusad treba povatati sve one Poljake i Ukrajince
Аврам Гојић Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) odgledala celu prvu sezonu, počela drugusad treba povatati sve one Poljake i Ukrajincesve ce ti se kasti samo za 2-3 epizode, bez brigemeni druga sezona mos def najbolja, i posle treceg gledanja Edited April 12, 2013 by Marko M. Dabovic
Amelija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 ček, ček, kome sad da verujem?nego, nije to ni bitno, kad budem odgledala sve presudiću ja :Povo je bitnije: sve ce ti se kasti samo za 2-3 epizode, bez brigesuper :)odgledala sam samo prvu, i malo mi je bilo ono taman sam lepo upoznala sve one Crnce kad sad odjednom gomila novih Poljaka i poneki Ukrajinac i Grk
Kayser Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nema velike razlike u kvalitetu izmedju najbolje i najgore sezone, koje god da su ...
Weenie Pooh Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 U (skoro) svakoj sezoni prave takve tranzicije, što je i deo recepta. Standardni pristup je da do besvesti arčiš dobitnu kombinaciju, izmišljaš nove, slabije, i manje uverljive zaplete za postojeće llikove. Wire odstupa od tog šablona i to savršeno.
3opge Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 2. sezona je vrh vrhova televizijeда, али какав суморан почетак. умало сам одустао када сам први пут почео те давне 2008.
*edited by mod Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Slazem se i sa Morganom i sa 3opgeom. samo cekas da vidis Avona i ekipu kad ono neki musavi poljaci. A onda krene sve negde oko trece ili cetvrte epizode. Definitivno najemotivnija sezona. a ako bih neku morao da izdvojim ko najslabiju to je onda peta sezona.
morgana Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) i ja se slazem i sa vama obojicom i sa sobom. govorila sam iz perspektive zaokruzene sezone, ali fakat je prvih par epizoda zahtijevalo navikavanje.edit, jeste peta malo slabija od ostalih, ali mnogo mi se svidjeo gus, pa onda i nju volim.najmanje volim 3. sezonu. Edited April 12, 2013 by morgana
Amelija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 (edited) samo cekas da vidis Avona i ekipu kad ono neki musavi poljaci.upravo :lol:ali uopšte ne sumnjam da će sve biti u najboljem redu :-)>> p.s. da ne bude zabune, zaintersovali su mene apsolutno i musavi Poljaci, nego mi je samo bilo onako malo "and now something completely different" Edited April 12, 2013 by Amelija
Amelija Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 btw a kad će da se pojavi Littlefinger?i ko će biti, policajac, političar, narkoman, diler, ... ?
Recommended Posts