Jump to content
IGNORED

THE WIRE (2002)

3opge

Recommended Posts

Posted
jesi ti gledao?
Ne.verujem tebi...kao nekad Kreši :) Postao si On.
Posted

Odgledao erste sezonu. Počinjem da pričam crnački.

Posted (edited)

meni je ostalo 'you feel me'druga sezona se bavi dokerima. na pocetku ima jedna preterana scena u baru

Edited by Hustler
Posted
meni je ostalo 'you feel me'druga sezona se bavi dokerima. na pocetku ima jedna preterana scena u baru
Upravo je gledam. što takve kafane ne prave ovde?
Posted

Druga zaista kida. Sindikalci su mama.

Posted (edited)
Upravo je gledam. Što takve kafane ne prave ovde?
ta kafana je meni ko scena vencanja u kumu. uvod u likove, postavljanje odnosa i to, plus white trash rockzavrsio sam 4. sezonu. 3. je uvod za 4. a 4. je uvod za finalejavim za dva dana kako sve skupa izgledainace serija je odlicna, sa tim da se preteruje na ovom topiku, pa moram hejtovati radi ravnoteze Edited by Hustler
Posted

Koliko epizoda ima 5. sezona? Ja sam našao 10 + the final word. Jel to tačan count, ili ima više? Na onom tv.com sajtu piše da ima 12 epizoda.

Posted

5. sezona ima 10 epizoda.http://www.tvrage.com/The_Wire/episode_list/allU listing tv.com-a se ubrajaju dve "baš smo do jaja sarađivali, bilo je tako zanimljivo, X je ultra kul tip, a režiserove ideje su nam izuzetno legle, svi smo bili kao jedna porodica" emisije, emitovane pre 5. sezone, koje su zavedene kao 5x01 i 5x02. Prva regularna epizoda tamo je 5x03. Idioti.

Posted

Season 5Season 5, Episode 1: More with LessOriginal Air Date?6 January 2008Season 5, Episode 2: Unconfirmed ReportsOriginal Air Date?13 January 2008Season 5, Episode 3: Not for AttributionOriginal Air Date?20 January 2008Season 5, Episode 4: TransitionsOriginal Air Date?27 January 2008Season 5, Episode 5: React QuotesOriginal Air Date?3 February 2008Season 5, Episode 6: The Dickensian AspectOriginal Air Date?10 February 2008Season 5, Episode 7: TookOriginal Air Date?17 February 2008Season 5, Episode 8: ClarificationsOriginal Air Date?24 February 2008Season 5, Episode 9: Late EditionsOriginal Air Date?2 March 2008Season 5, Episode 10: -30-Original Air Date?9 March 2008

Posted

Dobra Milchetova epizoda. Lepo snimljena. :)

Posted

uzivao sam gledajuci Bunkove face dok se nervira slusajuci kako McNulty zamajava debelog sefa

Posted
5. sezona ima 10 epizoda.http://www.tvrage.com/The_Wire/episode_list/allU listing tv.com-a se ubrajaju dve "baš smo do jaja sarađivali, bilo je tako zanimljivo, X je ultra kul tip, a režiserove ideje su nam izuzetno legle, svi smo bili kao jedna porodica" emisije, emitovane pre 5. sezone, koje su zavedene kao 5x01 i 5x02. Prva regularna epizoda tamo je 5x03. Idioti.
Hvala.