Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik klasične muzike posvećen je predivnoj  @nezvanova koja se u junu 2022. vratila u svetlost od koje je bila satkana.

Nedostaje nam njen blag, vedar i srčan duh, radovanje sreći svakoga od nas i saosećanje u teškim trenucima.

Dobra si bila kao dobar dan, Danka naša draga, slava ti i pokoj duši.

Klasična muzika

Featured Replies

Edited by batticuore

• Replies 1.3k
  • Views 105.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pre blokada javio mi se sin, bio je malo je zabrinut, ali me ipak podrzao u nameri da odem. i usput mi poslao fotku ploce koju je slusao. mnogo me je raznezio, to je ploca zbog koje je dobio ime koje

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Iako sam Branku Parlic gledala i slusala toliko puta, uvek se radujem ponovnom susretu - muzicarka je sama po sebi jako zanimljiva. Gostovala je skoro na radiju u emisiji "Vreme muzike" na RTB2, gde j

• Prve večeri mi je zanimljivo bilo izvođenje Mr Sunshine (Bryers). Orkestar je činilo nešto više od 20 mladih instrumentalista studenata FMU i večno mladi Miša Savić. Dirigovala je Nataša Penezić, mogu

Posted Images

Edited by batticuore

Taj Rahmanjinov ti je onako bas mejnstrim :Povu sam gledao nedavno, svira odlicno, a valja i za gledanje:

Svaka cast na promenama avatara! :lol: :P Rahmanjinov je prvoklasni mejnstrim i tri svetlosne godine ispred tog tvog kompozitora kog si okacio. :P Super ti je cica ta violinistkinja, al sta joj vredi kad se meni kompozicija ne svidja. :D

I ja sam ga mrzeo dok nisam čuo njegove mise.

Mrzeo Rahmanjinovljevu muziku? :cry:

Rahmanjinov je prvoklasni mejnstrim
A-ha! Uhvacena si da slusas mejnstrim. Sedi, jedan. :lol: Zezam se, ne bih ja razlikovao mog Rahmanjinova od Shopena od Mocarta, bezao sam s casova kad je to bilo.

najgore sto se coveku moze desiti je da stvari koje su mu pred ocima kasno otkrije.posle decenija snitkea, sostakovica, goreckog i perta, ja tek sad otkrivam ovo:

Mrzeo Rahmanjinovljevu muziku? :cry:
Da znaš da verovatno grešim. Ukoliko je neko u stanju da napravi takve mise, verovatno mu je i ostalo dobro. Moraću da ga ponovo preslušam.

Iju, zaboravila do kraja da okacim. Anonymouse, ako mozes, poslusaj ovaj koncert u celini, pa onda razmisli kako ti se svidja. Inace, ovo delo je nastalo nakon sto je Rahmanjinov ozdravio od klinicke depresije (mislim da se tako kaze). Kakav kraj kompozicije!!!! :Hail::Hail: :Hail:

• 2 weeks later...

auh, kakvo brutalno zadavanje domaceg zadatka veceras na kolarcu - academy of st martins in the field sa janine jansenc/p sa njenog sajta sta su sviraliTabakova "Such different paths" Mozart Violin Concerto No.3 D-Dur KV 216 ---- Mozart Adagio in E-Dur KV 261 und Rondo in B-Dur KV 269 (KV 261a) Tchaikovsky Serenade for stringorchestra C-Dur op. 48 ovo prvo gore (tabakova, bugarka rodjena 1980.), tako dobar gudacki komad, u duhu simfonija h.goreckog. voleo bih da imam taj snimak....

auh, kakvo brutalno zadavanje domaceg zadatka veceras na kolarcu - academy of st martins in the field sa janine jansenc/p sa njenog sajta sta su sviraliTabakova "Such different paths" Mozart Violin Concerto No.3 D-Dur KV 216 ---- Mozart Adagio in E-Dur KV 261 und Rondo in B-Dur KV 269 (KV 261a) Tchaikovsky Serenade for stringorchestra C-Dur op. 48 ovo prvo gore (tabakova, bugarka rodjena 1980.), tako dobar gudacki komad, u duhu simfonija h.goreckog. voleo bih da imam taj snimak....
Tačno sam znao da su neke ribe..
Janine Jansen je boginja. Vrhunski je odsvirala Bahove Sonate i partite. Ovo sam, nažalost, propustio, nadam se da neću propustiti i Hilari Han.

hilari han je kada?

U februaru (ne znam tačno datum) u SC, imaš bilbord kod skupštine, tamo piše. Još da nam Mulova dođe, pa da budemo kompletni šmekeri.edit: eh, još kad bi se neko setio one lude, genijalne babe Ide Hendl.

Edited by Anonymous