Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
Valk
Message added by Valk,

Topik klasične muzike posvećen je predivnoj  @nezvanova koja se u junu 2022. vratila u svetlost od koje je bila satkana.

Nedostaje nam njen blag, vedar i srčan duh, radovanje sreći svakoga od nas i saosećanje u teškim trenucima.

Dobra si bila kao dobar dan, Danka naša draga, slava ti i pokoj duši.

Klasična muzika

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Views 105.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• pre blokada javio mi se sin, bio je malo je zabrinut, ali me ipak podrzao u nameri da odem. i usput mi poslao fotku ploce koju je slusao. mnogo me je raznezio, to je ploca zbog koje je dobio ime koje

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Iako sam Branku Parlic gledala i slusala toliko puta, uvek se radujem ponovnom susretu - muzicarka je sama po sebi jako zanimljiva. Gostovala je skoro na radiju u emisiji "Vreme muzike" na RTB2, gde j

• Prve večeri mi je zanimljivo bilo izvođenje Mr Sunshine (Bryers). Orkestar je činilo nešto više od 20 mladih instrumentalista studenata FMU i večno mladi Miša Savić. Dirigovala je Nataša Penezić, mogu

Posted Images

• 4 months later...

dok krajnje neinspirativno pokusavam da zavrsim neki seminarski o bendzaminu britnu :( , slusam ovo!!! (tacnije dupli cd bahovih svita za violoncelo) mada, verovatno bi trebalo da now playing b.britn, al ipak je ovo, samo sto nije u izvodjenju ovog majstora, vec je celista pablo casals. svejedno, uzivam...i dalje ne znam ko mi je najveci kralj medju kompozitorima, al na vrhu su svakako bach-mozart-beethoven!!! :heart:

Edited by batticuore

dalje ne znam ko mi je najveci kralj medju kompozitorima, al na vrhu su svakako bach-mozart-beethoven!!! :heart:
kliše... <_<

Edited by Lale Gator

kliše... <_<

da ne kažem :kdp:

znala sam da ces se oglasiti, al ne bas ovako! :bee: brisi taj spojler da te ne bi sad gadjala necim! angry.gif i bolje bi ti bilo da naucis sta je (donja) terca, bruko 1, cccc.

evo obriso sam :Pkako si znala da ću se oglasiti? :unsure:

evo obriso sam :Pkako si znala da ću se oglasiti? :unsure:
hvala lepo. a za oglasavanje, vidovita sam. ;) evo 1 druga numera sledeceg klise kompozitora.

Poslednjih par nedelja sve što slušam u senci je Albinionijevog Adađa (izv. Tripo Simenuti, violina, Danijel Krin, orgulje)

• 3 weeks later...

malo meditacije pred pokusaj spavanja, a i da se smirim nakon gledanja nekog glupog horora...

• 2 months later...

Moje mezimče, omiljeno... :wub:

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">

Šta kažete, davno zamro topik? Ah, dobro, da olakšam savest, evo još jednog vrhunskog performansa:Interesantno je kako je, barem za moj ukus, Karadža™ varirao u raznim Betovenovim kompozicijama. Recimo, ovo je verovatno najbolja interpretacija Egmonta koju sam ikada čuo, posebno u finišu. Sa druge strane, najgora Fidelio uvertira koju sam čuo ikada je takođe sa njegovim pečatom...Ah, ništa nije savršeno.

najjezljivija sam na razna adagia. danas adagio for strings. doduse u ti?stovoj izvedbi :s_d:

^^ Filipenko, jeste, sjajna izvedba Egmont uvertire, i ja okačila isti youtube na forumu nedavno. :) pa ajd da nam ne zamre topik, nisam znala da ima ljubitelja. :) malo ruske klavirske škole! Scriabin-ova etida dis-moll, op. 8 br. 12 u izvođenju Evgeny Kissin-a.

...srce je za gornji post, joj kako sam smotana... :lol:

Edited by batticuore

Moje mezimče, omiljeno... :wub:
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="480" height="295">nedobro. amerikanac + wagner = teratana. ovo mora da svira nemac. predrasuda, uvek dokazana na delu. zubinu mehti svaka cast, ali ni to ne ide. najblize sto je ne-nemac prisao vagneru je daniel barenboim i sir djerdj šolti.
najjezljivija sam na razna adagia. danas adagio for strings. doduse u ti?stovoj izvedbi :s_d:
ajme, neukusa.