Jump to content

Quizmaster fan club

Skočko na ramenu 182 members have voted

1. 1. Quizmaster treba da istetovira Skočka na ramenu:

• Da
      160
    • Ne
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

shimpr said:
da istetoviras sliku svog neprijatelja
što ti ne istetoviraš crvenu yveydu petokraku, frajere?
  • Replies 1k
  • Views 245.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Quizmaster
    Quizmaster

Nisam dugo pisao u ovoj rubrici, a u međuvremenu se svašta događalo u mom životu. I dalje radim kao urednik časopisa "Kviskoteka", ali nakon četiri zanimljive godine življenja u Zagrebu vratio sam se

• Quizmaster
    Quizmaster

Uoči današnjeg gostovanja u radio emisiji "Vreme sporta i razonode" bio sam u "Srpskoj kafani" kod Ateljea 212, u društvu izvrsnih kvizaša, anagramista, matematičara, programera, palindromista, koji i

• Moj proslavljeni vic "ja sam samo vaga, bundo", koji je objavljen na ovom forumu, a onda u raznim varijantama počeo kružiti internetom, pojavio se i u "Slagalici"!!!  

Posted Images

king louie said:
što ti ne istetoviraš crvenu yveydu petokraku, frajere?
jel mislis ovako nesto imagesii8.jpg
  shimpr said:
48473024nh2.jpg
Kvizee jel si se ti to već istetoviro :wub:

Не може ту, ту већ има истетовирано (у срцету):PULA11.4.87.ЈИА

aaaa skočko! :rolf: obavezan tattoo Kvisko!

Skocko treba da istetovira kvizmastera, vi nezahvalna bando angry.gif

E, sad kad smo se našalili, nešto ozbiljno...Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)

OBECO!!!!!!

Mp40 said:
OBECO!!!!!!
Ne treba sad stati, kad je u tom fazonu, nastavimo smaranje.Sledeci koraci:- Milkino lice preko leve sise.- Ispod cirolatinicom "Mилка Voлим те"- Isarana izjava ljubavi i dodato: "Kyrva, da unre"
  Mp40 said:
OBECO!!!!!!
bogumi! ako sam ja zbog PPPobećanja morao da držim ono damjino rusko gomno 10 dana, šta je 1 tetovaža naspram toga.

Треће место? Да си бар рекао ?финале?, али овако... Да није мало широко? Коригуј се брзо, смисли нешто, кажи да је грешка у куцању, да је до сервера, било шта, видиш да ови ?ватају за реч к?о менгеле :Q(

A kada pocinje superfinalni ciklus?

haha, dobri rezultati ankete, 62:0. nikada nismo bili toliko slozni

• Author

Quizmaster može sve, pa i da sjedini PPP cool.gif

Quizmaster said:
Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)
A sto bi to uradio? :unsure: Bolje preciziraj dimenzije (ja navijam za Skocka koji nije veci od 1x1cm, i to crno-beli da bude), inace si nader'o. :lolol::unsure: