July 15, 200816 yr shimpr said: da istetoviras sliku svog neprijateljašto ti ne istetoviraš crvenu yveydu petokraku, frajere?
July 15, 200816 yr king louie said: što ti ne istetoviraš crvenu yveydu petokraku, frajere?jel mislis ovako nesto
July 17, 200816 yr E, sad kad smo se našalili, nešto ozbiljno...Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)
July 17, 200816 yr Mp40 said: OBECO!!!!!!Ne treba sad stati, kad je u tom fazonu, nastavimo smaranje.Sledeci koraci:- Milkino lice preko leve sise.- Ispod cirolatinicom "Mилка Voлим те"- Isarana izjava ljubavi i dodato: "Kyrva, da unre"
July 17, 200816 yr Mp40 said: OBECO!!!!!!bogumi! ako sam ja zbog PPPobećanja morao da držim ono damjino rusko gomno 10 dana, šta je 1 tetovaža naspram toga.
July 17, 200816 yr Треће место? Да си бар рекао ?финале?, али овако... Да није мало широко? Коригуј се брзо, смисли нешто, кажи да је грешка у куцању, да је до сервера, било шта, видиш да ови ?ватају за реч к?о менгеле :Q(
July 18, 200816 yr Quizmaster said: Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)A sto bi to uradio? Bolje preciziraj dimenzije (ja navijam za Skocka koji nije veci od 1x1cm, i to crno-beli da bude), inace si nader'o.