July 15, 200816 yr da istetoviras sliku svog neprijateljašto ti ne istetoviraš crvenu yveydu petokraku, frajere?
July 17, 200816 yr E, sad kad smo se našalili, nešto ozbiljno...Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)
July 17, 200816 yr OBECO!!!!!!Ne treba sad stati, kad je u tom fazonu, nastavimo smaranje.Sledeci koraci:- Milkino lice preko leve sise.- Ispod cirolatinicom "Mилка Voлим те"- Isarana izjava ljubavi i dodato: "Kyrva, da unre"
July 17, 200816 yr OBECO!!!!!!bogumi! ako sam ja zbog PPPobećanja morao da držim ono damjino rusko gomno 10 dana, šta je 1 tetovaža naspram toga.
July 17, 200816 yr Треће место? Да си бар рекао ?финале?, али овако... Да није мало широко? Коригуј се брзо, смисли нешто, кажи да је грешка у куцању, да је до сервера, било шта, видиш да ови ?ватају за реч к?о менгеле :Q(
July 18, 200816 yr Obećavam da ću, ukoliko u superfinalnom ciklusu doguram do barem trećeg mesta, ispuniti želju vernih navijača i staviti tetovažu skočka na rame :)A sto bi to uradio? Bolje preciziraj dimenzije (ja navijam za Skocka koji nije veci od 1x1cm, i to crno-beli da bude), inace si nader'o.