ToniAdams Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 ma moze al po jedan na skuteru, ne propusti letnje kino u supetru i najmasniji burek u univerzumu odmah to kina 1 1
InvisibleLight Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 jedan sam tj jedna u tom planu! i vindsurfovanju, a ostali nek se kupaju po zlatnom ratu na letnje kino u supetru sam išla kao dete, jedva se secam. tetka mi tamo imala kucu, sad cu prvi put na brač ood tad . ako ne računam izlete s hvara. 1
I*m with the pilots Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 8 hours ago, copkillah said: Ja sam sad u Vodicama, već drugu godinu ovde dolazimo u goste pred "pravo" letovanje. Ima šetalište i lepo je, ka Tribunju je jedan deo neasfaltiran, ima neki šljunak, nije problem za hodanje, mada ne znam kada planiraju da ga završe. Voda je prošle godine u ovo vreme za mene bila prehladna, za nedelju dana sam se okupao dva puta, ove godine mi je podnošljivije. Ja bih uvek preporučio Brač, Sutivan je skroz simpatičan, a to da trajekt ne radi zbog nevremena je stvarno minimalna šansa. Za Brač ti je super što si iz Splita u Supetru za 45 min. Hvala na detaljima. Nadam se da će voda u Vodicama biti okej u drugoj polovini avgusta, tada je valjda uvek toplije nego sad. Nismo odabrali Brač na kraju jer nije bilo dva pasent smeštaja za naše datume (zavisimo od dva aviona i zatvorenog vrtića kao i da paše generaciji iznad i ispod, po raznim pitanjima), a i učinilo mi se da Brač vredi zbog tih plaža van mesta a ne u samim mestima? (Što nama ne odgovara) Moraću ranije da pogledam za iduću godinu, ako preživimo ovu. 6 hours ago, nisam ja said: Jesam dobro video da se pominju neke fb grupe za mediteran? https://m.facebook.com/groups/522330144893755?group_view_referrer=search Postavi zahtev sa svojim datumima i uslovima, samo spremi se da će trećina ponuda biti zapravo neodgovarajuca (napisah blizu plaža, dobijem onda 2km na brdu i tako neke momente). Ali ja nadjoh na kraju tako pa mislim da vredi.
copkillah Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 16 hours ago, InvisibleLight said: bukiral brač al bol. može li se na sever skuterom 50cc? zbog uspona.. pošto nas je petoro msm da ću dosta vremena provoditi izdvojeno jer imam svoje planove i ciljeve koji se vrv razilaze s nekima il svima.. Teoretski može, ali iskreno ne bih preporučio, deluje mi kao maltretiranje. Ja sam na severu i otprilike svakog drugog dana se spuštamo do juga jer su tamo super plaže i pri tome ne mislim na Zlatni rat 11 hours ago, I*m with the pilots said: Hvala na detaljima. Nadam se da će voda u Vodicama biti okej u drugoj polovini avgusta, tada je valjda uvek toplije nego sad. Nismo odabrali Brač na kraju jer nije bilo dva pasent smeštaja za naše datume (zavisimo od dva aviona i zatvorenog vrtića kao i da paše generaciji iznad i ispod, po raznim pitanjima), a i učinilo mi se da Brač vredi zbog tih plaža van mesta a ne u samim mestima? (Što nama ne odgovara) Moraću ranije da pogledam za iduću godinu, ako preživimo ovu. Pazi, meni su Vodice i Brač neuporedivi u svakom smislu, ali naravno bitno je i šta vama odgovara. Da, najbolje plaže nisu u mestima, treba doći do njih ali vredi svakog truda Šta su vam konkretno bili zahtevi za smeštaj? 1
I*m with the pilots Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 Sta mislite, koliko je bezbedno da sad vec rezervisem (== platim) prevoz sa aerodroma do nase destinacije? Nasla sam nekoliko sajtova koji nude prevoz, imaju i decija sedista i sve, samo se placa sve unapred - da li treba nesto da me brine ili je to sve lepo regulisano? Pitala sam vlasnike da oni vide nekog taksistu u njihovom mestu sa vecim vozilom, posto nam treba sest mesta, dakle ne moze obicni auto, pa cekam jos odgovore. On 10. 6. 2023. at 8:41, copkillah said: Pazi, meni su Vodice i Brač neuporedivi u svakom smislu, ali naravno bitno je i šta vama odgovara. Da, najbolje plaže nisu u mestima, treba doći do njih ali vredi svakog truda Šta su vam konkretno bili zahtevi za smeštaj? Izvini, promaklo mi je ovo. Razumem takav stav i znam da ljudi vole plaze ali moram reci da ne gledam vise tako romanticno, ni jedna plaza mi nije vredna svakog truda sa dva mala cudovista u dve smene Nemam pojma ni kako ce to da izgleda ovog puta, prosle godine (na jezeru) je mala bila jos beba i nije pravila cuda osim sto je jela pesak. I dalje ga jede, i dalje sve trpa u usta, mada manje. Ona nam je u najgorem uzrastu (1,5-2 godine, znamo po starijem), tako da ce ova godina biti u fazonu da samo prezivimo i da se ona negde ne samoubije ili nam ne zbrise dok joj okrenemo ledja. Od iduce ocekujem vec mnogo opusteniju situaciju. Na more mi se ove godine islo najvise da bismo dosli do slane vode, zagarantovano dobrog vremena (u odnosu na Nemacku) i da zapca inspirisemo jos na plivanje, inace bi nam i ove izbor radije bio neko od bavarskih jezera. Ove godine smo jako malo odlazili na bazen zbog hronicnog problema sa usima a volela bih da se on oslobodi jos vise u vodi. Nisu nam bili neki posebni zahtevi Spoiler ali npr. odvojene sobe za spavanje a ne na kaucu u kujni/zajednickoj prostoriji, da bude u prizemlju zbog ove male akrobatkinje i da ima neku basticu a ne bas go beton, da je na max 5 min hoda od plaze (a jos draze manje) bez penjanja na Kilimandzaro, da nam ne treba auto koji nemamo za elementarne stvari (cesto vlasnici ponude da te odvezu par puta do velikog supermarketa ako nema nista blizu - to mi je sasvim dovoljno). Nasla sam vise dobrih ponuda, vise nego sto sam mogla da obradim, nije da je samo bas jedan smestaj odgovarao, dakle nismo skroz zakasnili. Ali za Brac misilm da je u nasem periodu ostalo dva smestaja u Sutivanu koja su mozda malo dalje nego sto su zahtevi, no i sama plaza u tom Sutivanu nam na osnovu slika nije delovala kao bog zna sta vredno.
Djuro Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 22 hours ago, I*m with the pilots said: Sta mislite, koliko je bezbedno da sad vec rezervisem (== platim) prevoz sa aerodroma do nase destinacije? Nasla sam nekoliko sajtova koji nude prevoz, imaju i decija sedista i sve, samo se placa sve unapred - da li treba nesto da me brine ili je to sve lepo regulisano? Pitala sam vlasnike da oni vide nekog taksistu u njihovom mestu sa vecim vozilom, posto nam treba sest mesta, dakle ne moze obicni auto, pa cekam jos odgovore. ja ne bih placao unapred, vise bih verovao vlasniku apartmana.
I*m with the pilots Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 20 minutes ago, Djuro said: ja ne bih placao unapred, vise bih verovao vlasniku apartmana. Ako nam vlasnik nadje uopste, to da. Ako ne, bojim se da nemamo drugog izbora, jer ako spadnemo na to da trazimo nekog random na aerodromu, mozda ce transport kostati kao celo letovanje.
Djuro Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 (edited) javice se gazda, sigurno. Ne znam gde slecete (zadar?) ali bolje da se obratis nekom postojecem taxi udruzenju. Cammeo npr, online app, ne traze pare unapred. Uber? Edit: slazem se, nikako ne na aerodromu. Edited June 30, 2023 by Djuro 1
Sandradjer Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 21 minutes ago, I*m with the pilots said: Ako nam vlasnik nadje uopste, to da. Ako ne, bojim se da nemamo drugog izbora, jer ako spadnemo na to da trazimo nekog random na aerodromu, mozda ce transport kostati kao celo letovanje. Ovde su realne cene za Hrvatsku https://getbytransfer.com/ Koristila sam Getbyferry i sve je bilo ok 1 1
Sandradjer Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Do mene stizu informacije da su cene u Hrvatskoj bas bas visoke. Presli na evro 2
Serena Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 On 4.7.2023. at 21:30, Sandradjer said: Do mene stizu informacije da su cene u Hrvatskoj bas bas visoke. Presli na evro Skupo ali bas bas lepo... I meni izaslo u memories Terasa i odmah ispod plaza, a iza kuce garaza. Za mene je ovo odmor 😎 2 6
I*m with the pilots Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) On 4. 7. 2023. at 21:30, Sandradjer said: Do mene stizu informacije da su cene u Hrvatskoj bas bas visoke. Presli na evro Moje komsije ponesu svojima svasta kada idu (autom) iz Nemacke, to su i pre radili a pogotovo od proslog kraja leta, valjda su jos tad cene po radnjama pocele da skacu. (Ne secam se kad su tacno uveli evro, da li vec tad ili tek ove godine) (A ja inace, posto dolazim maltene sa praznim koferom za Srbiju, ponesem mojima u termos torbici, pazi sad, puter posto je bukvalno jeftniji nego u Beogradu a cak i lepsi. I neke bio namirnice iz DM-a poput kinoe i slicnih za mamu) Edited July 6, 2023 by I*m with the pilots
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 hours ago, Serena said: Skupo ali bas bas lepo... I meni izaslo u memories Terasa i odmah ispod plaza, a iza kuce garaza. Za mene je ovo odmor 😎 Gde je ovo??
Sandradjer Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, I*m with the pilots said: Moje komsije ponesu svojima svasta kada idu (autom) iz Nemacke, to su i pre radili a pogotovo od proslog kraja leta, valjda su jos tad cene po radnjama pocele da skacu. (Ne secam se kad su tacno uveli evro, da li vec tad ili tek ove godine) (A ja inace, posto dolazim maltene sa praznim koferom za Srbiju, ponesem mojima u termos torbici, pazi sad, puter posto je bukvalno jeftniji nego u Beogradu a cak i lepsi. I neke bio namirnice iz DM-a poput kinoe i slicnih za mamu) U Hrvatskoj su prosle godine bile ok cene. Evo dobila sam poruku Samo supermarket i tu treba biti oprezan . U Srbiji je postalo skupo mislila sam da cu ustedeti boravkom u EU
Recommended Posts