wall Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Ma sve OK nisam razumeo to predivno iskustvo, mislio sam da ima nešto baš posebno, što sam fulao.
Muwan Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Svako sletanje po buri je najlepše a bogami i najdraže
Kampokei Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Jel koristi neko neki sajt za rezervaciju privatnog smestaja u HR? Konkretno, Korcula.
morgana Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) adriatic-home.com ja bih ipak vise vjerovala airbnb i booking.com-u, zbog ocjena gostiju Edited July 7, 2015 by morgana
yolo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 nikad necu razumeti sta vas vuce u taj slovacko cesko madjarski raj na zemlji....
Kampokei Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Hvala Morgana, video sam vec na booking.com. Zadnje vreme doslo, da se za "nasu" obalu gleda booking.com :) Inace ja ovo nase voljenje Jadrana dozivljavam kao jednu dosta provincijalnu stvar. Ali ja imam vrlo poseban razlog sto moram da odradim makar malo Jadrana svake godine. Naime prilicno sam neradoznao glede te obale, tripujem se da znam vec sve, ne idem u razgledanja, ne trazim plaze. Spricer, hrana, plivanje i knjiga. Kuntanje za stolom u kafani. A kad odem na nova mesta puca me adrenalin samo tako. I to je do jaja, ne bih mogao bez toga, ali onda mora i malo dokolice.
boshoku Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 letovao sam 4 godine u zavalatici - kuća je primala 15stak ljudi, i u današnjim ciframa, bila oko 2. soma za 10 dana džabe, a mestašce, ko i čitava korčula, predivno* za porodice, ovako je verovatno dosadno
yolo Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 (edited) pa ta juzna obala korcule je solidno devastirana apartmanizacijom i novogradnjom. @kamp - ma zezam se. samo ja ne bi isao u hrvatsku u sezonama kada je grckoj ili spaniji devastiran turizam, posto ce navala u visokoj sezoni biti nepodnosljiva. Edited July 7, 2015 by yolo
I*m with the pilots Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Bili su moji prijatelji sad skoro ceo jun i par dana jula dole u Cavtatu, kazu da je bilo prilicno prazno. Ne samo u njemu nego i u okolnim mestima gde su isli na kupanje. Ja sam bila 2012. i 2013. u isto to vreme i definitivno je najvise ljudi bilo te prve godine.
InvisibleLight Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 @kamp - ma zezam se. samo ja ne bi isao u hrvatsku u sezonama kada je grckoj ili spaniji devastiran turizam, posto ce navala u visokoj sezoni biti nepodnosljiva. nece (guzva) kazu da je u proseku i praznije nego inace (apartmani) ok, hoteli puni (jer ih ima jako malo) a da su turisti iz grcke i tunisa preusmereni na tursku i (zaboravih jos gde) jer su pitanju charter aranzmani koje hrvatski turizam ne gaji
InvisibleLight Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 konacno, jadrolinija od pre koju nedelju uvela online kupovinu karata! medjutim: Nakon što se izvrši proces kupnje karata, putniku putem elektroničke pošte stiže potvrda o plaćanju te dokument rezervacije s kojim u agencijama Jadrolinije putnik može preuzeti putnu kartu. :D ako moram do agencije da podignem kartu tamo cu je i kupiti
yolo Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 isto je tako i u grckoj, bez brige. uvek neko mora da ti otprinta pravu kartu, nema na ulasku na brod komp gde ce neko da te cekira, kao na aerodromu.
ToniAdams Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 konacno, jadrolinija od pre koju nedelju uvela online kupovinu karata! medjutim: :D ako moram do agencije da podignem kartu tamo cu je i kupiti ha kakvi glupani. ne kapiram sto ne salju u pdf. da bi ti proverili kartu treba im 1 android telefon sa internet vezom, i to je to.
Recommended Posts