katamaran Posted May 31, 2016 Posted May 31, 2016 (edited) Probao sam opet onaj roll sa Ade i sad su popravili utisak. Sad sam uzeo ljuti umesto meksickog (ne znam da li ima jos neke razlike osim clandestino sosa umesto salse) i ovaj mi je mnogo bolji. Jos je bio i fino ljut. Ne znam da li je po defoltu takav il sam dovoljno dosadjivao majstoru :) fino se najedes za 250 kinti. (350 na dostavi) Edited May 31, 2016 by katamaran
Kanzas siti zez Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Kruzi legenda da je hebeni Affogato jednom vidjen na donesi bez ovog propratnog teksta <_< Deluje mi zanimljivo klopa al bukvalno nikad ne prihvataju porudzbine. Porucivao sam ja desetaak puta odatle. Probao sam svasta kod njih, ali uvek je pod obavezno porucivanje nekog vafla. Odlicni su im.Ali da, u pravu si, skoro uvek su nedostupni. Edited June 1, 2016 by Kanzas siti zez
katamaran Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Sad ih je apsolutno nemoguce navatati na donesi.Vidim i da je poslednji utisak pre vise od mesec dana. Probacu jednom preko njihovog sajta.
Matilda Ivancic Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ma koja deca, ovaj mator konj što snima ima 28, ovaj što jede 21 sto mu brutalnih skolvila, sto ga ti ne zamenis, i zabranis mu da se vraca
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Amerikanci uglavnom koriste skolvile to je neka njihova jedinica za ljutinu paprike koju mi u Srbiji prakticno nemamo pojma sta znaci edit: domaca je 10-20 hiljada skoLvila a karolina riper je milion i petsto hiljada skoRvila Ubosce do kraja kako se tacno kaze... I posle ovaj Reneov kaze da ovaj novi nije dorastao da ga menja. edit 2: po njihovim reakcijama mi se cini da ovo ili nije prava karolina ili nije ni izbliza potentna kako ume da bude. Da je to real deal namirisali bi onu ljutinu jos kod secenja. Iskreno mislim da bi se sa najobicnijim habanerom (do 350k) poprilicno namucili. Doniracu im za neki mesec jednu jolokiju ako budu hteli ponovo da se celendzuju Nemam skorpiju ove sezone. Edited June 9, 2016 by katamaran
precog Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 sto mu brutalnih skolvila, sto ga ti ne zamenis, i zabranis mu da se vraca brutalno iritantan lik, google da mu placa da ne kaci vise uratke.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Valja meni živeti sa njim Nagovori ga na jolokia celendz pa mu mozda presedne snimanje :) mislim da bi popadali i od najblazih superhots (oko 300k) Ko zna sta su oni ovo jeli. Edited June 9, 2016 by katamaran
precog Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 uh... mogao bi da nastavi sa emisijom, ali npr. da napravi animaciju i da neko drugi sinhronizuje to. :)
Willow Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Od 15. juna, Šauarma bar seli se iz Svetozara Markovića u Nemanjinu, do pekare "Trpković".
katamaran Posted June 23, 2016 Posted June 23, 2016 Tamo gde kazete da su bile lepinje sad Njegoseva palacinka i Valter cevap.
katamaran Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 Konacno probao Metro picu iz Kraljice Marije. Valjda sam uzeo neku kapricozu sa paprikom i ovo izuva za 500 kinti.
Friend Posted June 29, 2016 Posted June 29, 2016 To su neki ovde nazvali pica-povracka :). Tu sam jeo sendvic lepinju sa kajmakom, dobra.
Recommended Posts