*edited by mod Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Nisam probao al mi se dojmila fb reklama https://www.facebook.com/dreamgardenbg/timeline Probao neko? edit: evo ih i na donesi http://www.donesi.com/beograd/dreamgarden-dostava-1346.php Narucujemo mi na poslu relativno cesto. Nema sta da pogrese. sveze povrce, natrpaju poprilicno u ciniju za male pare a sam sebi pravis izbor. Eventualno bih dodao malo vise preliva ali to je to. E da supe su im krs.
katamaran Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) Fala lepo :) Videh u komentarima na donesi da je neko napljuvao ukus piletine a oni kazu da je ukus specifican zbog kuvanja na pari. Ce gi vidimo... Nisam nesto u fazonu zdrave hrane al salate volim i ovo mi deluje ok a i cene su korektne. Edited March 10, 2016 by katamaran
katamaran Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Uzasno mi se jedu tortilje iz Papasa al me jos uzasnije mrzi da odem po njih A minimalna dostava do mene (oko 1.5 km) 1000 dindzi Na kraju cu verovatno otici peske pa se vrnuti trolom jer su na najodvratnijem mestu za otici biciklom. Sve same nizbrdice i uzbrdice i skoro nista po ravnom. Da bar radi bici lift pa da se vratim preko staze al ovako bih posle morao jos da penjem bajk na most.
katamaran Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) Bezveze sam dramio. Super mi je prijala setnja do tamo a vratio sam se za desetak minuta jer prevoz samo pici kroz Kneza Milosa. Cak bi reko da su stigle tople do kuce al sam ih ipak stavio minut u mikrotalasnu. Obozavam njihovu tortilju sa ljutom piletinom. A ladno stavljaju onaj chilito cili sos sto su ovde napljuvali :) Edited March 13, 2016 by katamaran
katamaran Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 (edited) Meni ovaj super kakvih ima. Onaj Jaserstajn mi je jedno deset puta gori. Ovaj bar slika klopu koja me zanima pa mi dodje da mu se pretplatim na kanal :) Edited March 20, 2016 by katamaran
renne Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ma mene je blam što mi je to kumče, a nema pojma o hrani, i sastojcima, i svemu ostalom, i ovako se blamira. Jbt ne zna šta je ementaler, a pravi kanal o hrani...
katamaran Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Meni bitno da vidim klopu. Iskreno ni ne slusam previse sta prica. totalni off: Kad vec pricamo o kanalima onaj crazy russian hacker ladno koristi kameru od 180 000 dolara. Pa posle kazu internet nije serious business
katamaran Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Palestinci (shawarma bar) u 29. novembra vise ne postoje <_< Na istom mestu otvoreno nesto cega nema ni na 86 mesta u krugu od 200 metara - Leskovacki rostilj. Nadam se da ovima barem ide posao u Svetozara Markovica. Po centru fast foodovi samo riknjavaju. Retko koji uspe da se odrzi godinama, Edited March 27, 2016 by katamaran
Friend Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Secam se bio je Nišlija godinama kod pete beogradske pa ga najurise, daleko od toga da je propao.
katamaran Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) Jako dugo ga nije bilo tu. Mozda i celih deset godina. Cak nisam previse ubedjen da sadasnji Nislija deli bilo sta osim imena sa nekadasnjim. Ubedljivo najbolji propali rostilj tu u kraju je bio Bam - Bam. Edited March 28, 2016 by katamaran
*edited by mod Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 (edited) Jako dugo ga nije bilo tu. Mozda i celih deset godina. Cak nisam previse ubedjen da sadasnji Nislija deli bilo sta osim imena sa nekadasnjim. Ubedljivo najbolji propali rostilj tu u kraju je bio Bam - Bam. meni deluje isto cak sam i debelog gazdu vidjao par puta. A bilo ga je i pre samo je neko vreme bio u Sarajevskoj. Edited March 28, 2016 by *edited by mod
Recommended Posts