Sandradjer Posted June 19, 2023 Share Posted June 19, 2023 (edited) Taj Loki postoji? Gde se nalazi. Mislim da sam poslednji put nesto pojela pre 7-8 godina u jovanovoj Edited June 19, 2023 by Sandradjer Link to comment
Shan Jan Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Samo da kazem za ljubitelje burgera - https://collina.rs/ koji su moji omiljeni burgermajstori imaju foru da na svakih par narucivanja preko njihovog sajta daju 30% popusta. Link to comment
Eleniko Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 iznenađujuće i neočekivano dobar noćni šiš na slaviji, u deligradskoj preko puta meka, deluje kao pravo meso. vratiću se.... 1 Link to comment
goofs Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Zna li neko nešto više o ovome? Link to comment
msv Posted September 28, 2023 Share Posted September 28, 2023 (edited) On 19. 6. 2023. at 21:26, Sandradjer said: Taj Loki postoji? Gde se nalazi. Mislim da sam poslednji put nesto pojela pre 7-8 godina u jovanovoj Jedan u Strahinjića Bana (raskrsnica ispod one na kojoj je bila trafika nekad), a drugi u prekoputa Ribnikara. Edited September 28, 2023 by msv Link to comment
napadaj Posted February 7 Share Posted February 7 Izgleda da je Mile iz Takovske zatvorio. Stoji tenda "Niški ćevap", a na vratima "Lokal u pripremi". 1 Link to comment
Zli Gli Posted February 7 Share Posted February 7 Jeo sinoc u onom nekom Kaldu na NBG, drug uzeo batak a ja punjeni batak. Jeste mnogo 550 dindzi za ovo moje (obican batak 420) ali sam se odusevio ukusom a i lepinja vrh sto je vec bilo pola posla. Plus sto su i kod nas u SM cene sad tu oko 450-500 a nije mi nista ovako dobro. 1 Link to comment
msv Posted February 14 Share Posted February 14 On 7. 2. 2024. at 12:36, napadaj said: Izgleda da je Mile iz Takovske zatvorio. Stoji tenda "Niški ćevap", a na vratima "Lokal u pripremi". Miletova radi i dalje, samo nisu dva lokala nego jedan Link to comment
Eleniko Posted February 16 Share Posted February 16 i dalje zadovoljavajuće skadarlijske kobasice na vrhu skadarske ortak je uzeo skadarlijsku a ja 2 bavarske kifla izgrilovana tj tostirana, prilozi solidni, meni tartar i kupus bavarska blaga, kvalitetna, bez ostataka čudnih delova svinje, bukvalno nijedan deo koji nije meso nisam detektovao doći ću ponovo van svake sumnje 1 Link to comment
Sestre Bronte Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) pokušao sam da ih jedem nekoliko puta, pošto teoretski volim kobasice, ali nisam uspeo nijednom da preguram bez rupuruta posle njih Edited February 17 by Braća Strugacki 1 Link to comment
Milošica Posted February 17 Share Posted February 17 12 minutes ago, Braća Strugacki said: pokušao sam da ih jedem nekoliko puta, pošto teoretski volim kobasice, ali nisam uspeo nijednom da preguraću bez rupuruta posle njih A jesi li jeo tamo baš bavarsku? Stvarno jeste blaga. Link to comment
Sestre Bronte Posted February 17 Share Posted February 17 ma verovatno je do mene, mada nisam imao probleme u nekim inostranstvima ubija me autocorrect Link to comment
Eleniko Posted February 17 Share Posted February 17 ortak je jeo skadarlijsku, od priloga je poslušao radnicu i uzeo senf plus je na svoju ruku uzeo urnebes spalio se - inače ne jede začinjeno. kod elenika kajn problem sa bavarskom, tartar sosom i kupus salatom. čak mi nije kampovala u stomaku dok sam spavao, nisam osetio tu ne baš zanemarivu količinu kobaja /2/ Link to comment
*edited by mod Posted February 17 Share Posted February 17 Jel mlađani zbunjeni Korejac otvorio korejski pork belly spot. Tamo gde je bila prva Parata u Kapetan Mišinoj. Nije uopšte rđavo, cenim da će biti još bolji samo da se uhoda i proširi meni. 2 1 Link to comment
Recommended Posts