goofs Posted September 24, 2021 Posted September 24, 2021 Meni se taj Ricard Giros ne svidja preterano, veliki sam uglavnom porucivao, nista spec. Bude zilavih komadicja u mesu, a i pita im je hladna i suva. Ono, ok je, ali nisam raspamecen. Imaju i "giros obrok" opciju, da ti serviraju sve to samo u kartonskoj kutiji, sa pitom sa strane, to mi bude bolje jer onda natrpam svojih zacina i sosova sto imam u kuci, ali je dosta veliko.
pacey defender Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Jeo sam Solunca pre nedelju dana. Baš je krš. 2
Barti66 Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Obnovio Savčića nakon par meseci apscinencije i predavanja konkurentnom Čolinom bratu....nema brat šta da traži pored Savčića u ovom trenutku. Ozbiljan strmoglav i uživanje na starim lovorikama lokala iz Dušanove.
*edited by mod Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 Od girosa i dalje mi je na prvom mestu Giropolis. 1
Milošica Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) @Barti66 A koja je fora sa tom slanoćom kod Savčića? Jedini od tih često pominjanih gde nisam jeo, a odbija me ako je baš slano kako se pisalo ovde. Jeo sam skoro "Kod Pribojca" u Sinđelićevoj, a mislim da je neko i ovde pominjao. Odličan je. Edited September 25, 2021 by Milošica 1
Barti66 Posted September 25, 2021 Posted September 25, 2021 (edited) Pa nemam pojma, ono jeste za nijansu slanije od po meni optimalnog ali ništa preterano...zato sve ostalo rula, ukus, tekstura, sve 5....jeo par puta za par dana i utisak isti. Čola izgubio ukus, prosušio meso...opasan pad od zimus do sada. E da, i Goja standardan. Edited September 25, 2021 by Barti66 1
msv Posted October 21, 2021 Posted October 21, 2021 Probao Burgos konačno, Serbian + pomfrit. Sočan, ukusan, taman pečen. 2
*edited by mod Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Tortilje u Cika Ljubinoj. Koncept kao Burito Madre ali su bar za sada dosta bolji a i peku tortilje tek kada se naruci. (dodatni bodovi jer se kod njih jos nisam otrovao) Za prvi put obavezno chicken crunch. 1
Milošica Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) Odlični su Edited November 4, 2021 by Milošica
Jeremija Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Samo da javim da u Meku više nema Caesar burgera (i podvarijanata), ali je stigao planinski burger, verzija sa jalapenom je sjajna, dovoljno ljuta baš kao i što treba...
Zli Gli Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Neko vece isao po neke gume u Medakovic pa u Zemun i kazem drugu aj da sabijemo po gurmansku u Zemunu, nasli neki fast fud valjda u Prvomajskoj ulici pored nekog kazina manjeg... Jebem ti, koji zajeb. Ono debelo, nakrljali valjda svega a najmanje mesa, lepinja isto bezveze, ma zlo. Na sve to je osim nas bilo i jedno 14 klinaca i klinki romske populacije koji su tu valjda redovni, pola sata smo slusali afte dzafte kurafte. Da se Kusturica kojim cudom pojavio, opalio bi mu zausku i zbog atmosfere i zbog pljeske. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 2
Barti66 Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Da nije ona kao "leskovačka"? Ispred imaju pokrivenu baštu.
kud u maglu Simoviću Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 odgovorno tvrdim najbolje u ulic hrane je drpano, tj njihova drpana jaga ⭐️ mišelin
Zli Gli Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Da nije ona kao "leskovačka"? Ispred imaju pokrivenu baštu. Sad tek video poruku, jbg. Ne secam se imena ali ima ispred pokrivena basta, to je verovatno to. Pakleno lose bilo. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Recommended Posts