Timmy Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Kog pazarca da narucim? Eventualno sarajesvki (Cica nema dostavu?)... Jede mi se rostilj, al ne nas
ToniAdams Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 On 26.5.2018. at 10:34, Red devil said: Ja kod Dekija jedem onu gurmansku tj delim je posto je prevelika, od nje nisam jos imao problema. Koliko se secam to Sidro u Pazaru je pored Jonuza tako da ako bude neki zajednicki poduhvat bice odlicno. lol
kblo konza Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) jeo juče giros u soluncu na terazijama hteo sam radniku da ostavim bakšiš reče mi da sav bakšiš moraju da stavljaju u kasu, ne smeju da ga uzimaju za sebe, sve ide gazdi lokal je pod kamerama pakao neću kod njih više nikada jesti bojkot Edited May 30, 2018 by kblo konza
Milogled Bluff Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) On 27.5.2018. at 14:08, ToniAdams said: lol Vise 1 Ono je sramotno malo za 1 prosecnog gladnog coveka. Al zato kosta ko da moze da nahrani pola voda regruta Edited June 2, 2018 by Milogled Bluff
Ras Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane.
Plavimost Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 4 hours ago, Ras said: Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane. pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to
Ras Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 2 minutes ago, Plavimost said: pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića
Plavimost Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 3 minutes ago, Ras said: Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića pa pre Trpkovica ima sa leve strane pre kafanice mantije
Timmy Posted June 23, 2018 Posted June 23, 2018 Bas. Stalno mi se vrzma po kraju i jede u najodvratnijem lokalu samo zato sto je tu najjeftinije :(
Milogled Bluff Posted June 25, 2018 Posted June 25, 2018 Jedite govana. Nego, kad sam vec tu, jer neko slucajno zna dali u Herceg Novom u gornjem delu Skadarlije jos radi ona matora vjestica?
Recommended Posts