Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

Kog pazarca da narucim? Eventualno sarajesvki (Cica nema dostavu?)...  Jede mi se rostilj, al ne nas :) 

On 26.5.2018. at 10:34, Red devil said:

Ja kod Dekija jedem onu gurmansku tj delim je posto je prevelika, od nje nisam jos imao problema.  Koliko se secam to Sidro u Pazaru je pored Jonuza tako da ako bude neki zajednicki poduhvat bice odlicno.

lol

jeo juče giros u soluncu na terazijama

hteo sam radniku da ostavim bakšiš

reče mi da sav bakšiš moraju da stavljaju u kasu, ne smeju da ga uzimaju za sebe, sve ide gazdi

lokal je pod kamerama 

pakao

neću kod njih više nikada jesti

bojkot 

Edited by kblo konza

On 27.5.2018. at 14:08, ToniAdams said:

lol

Vise 1 

Ono je sramotno malo za 1 prosecnog gladnog coveka. Al zato kosta ko da moze da nahrani pola voda regruta

Edited by Milogled Bluff

Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane.

4 hours ago, Ras said:

Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane.

pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to

2 minutes ago, Plavimost said:

pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to

Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića :)

3 minutes ago, Ras said:

Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića :)

pa pre Trpkovica ima sa leve strane pre kafanice mantije

U pravu si! Pogledaću neki sledeći put.

jel to prave giros za milogleda?

njemu je samo bitno da je povoljantm

• 2 weeks later...

Bas. Stalno mi se vrzma po kraju i jede u najodvratnijem lokalu samo zato sto je tu najjeftinije :(

Jedite govana.

Nego, kad sam vec tu, jer neko slucajno zna dali u Herceg Novom u gornjem delu Skadarlije jos radi ona matora vjestica?