May 27, 20186 yr Kog pazarca da narucim? Eventualno sarajesvki (Cica nema dostavu?)... Jede mi se rostilj, al ne nas
May 27, 20186 yr On 26.5.2018. at 10:34, Red devil said: Ja kod Dekija jedem onu gurmansku tj delim je posto je prevelika, od nje nisam jos imao problema. Koliko se secam to Sidro u Pazaru je pored Jonuza tako da ako bude neki zajednicki poduhvat bice odlicno. lol
May 30, 20186 yr jeo juče giros u soluncu na terazijama hteo sam radniku da ostavim bakšiš reče mi da sav bakšiš moraju da stavljaju u kasu, ne smeju da ga uzimaju za sebe, sve ide gazdi lokal je pod kamerama pakao neću kod njih više nikada jesti bojkot Edited May 30, 20186 yr by kblo konza
June 2, 20186 yr On 27.5.2018. at 14:08, ToniAdams said: lol Vise 1 Ono je sramotno malo za 1 prosecnog gladnog coveka. Al zato kosta ko da moze da nahrani pola voda regruta Edited June 2, 20186 yr by Milogled Bluff
June 3, 20186 yr Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane.
June 3, 20186 yr 4 hours ago, Ras said: Lokal (na Dušanovcu) u kojem je kratko poslovao Rile je rebrendiran u Mantije i ćevapi, ili Ćevapi i mantije. Izgleda mi kao deo nekog lanca prodaje (meni nepoznatog) brze hrane. pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to
June 3, 20186 yr 2 minutes ago, Plavimost said: pa tu kad udješ na pijacu preko puta Maxija u toj ulici ima neke mantija i svašta nešto, možda je to Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića
June 3, 20186 yr 3 minutes ago, Ras said: Ne mogu da nagađam, moje kretanje u tom kraju se ograničava na uslužnu kupovinu bureka kod Trpkovića pa pre Trpkovica ima sa leve strane pre kafanice mantije
June 23, 20186 yr Bas. Stalno mi se vrzma po kraju i jede u najodvratnijem lokalu samo zato sto je tu najjeftinije :(
June 25, 20186 yr Jedite govana. Nego, kad sam vec tu, jer neko slucajno zna dali u Herceg Novom u gornjem delu Skadarlije jos radi ona matora vjestica?