katamaran Posted March 19, 2018 Posted March 19, 2018 (edited) On 3/17/2018 at 3:02 PM, Timmy said: Pa zar Donesi nije uveo svoju dostavu za sve te sto nemaju svoju? menije dva puta stizao njihov lik sa punom torbom za dostavu. U tom slucaju se samo malo duze ceka... Prvi put cujem. Slabo narucujem u poslednje vreme pa moguce da je to neki novitet. Dolazili su i menii likovi sa donesi torbama al su to bili dostavljaci iz restorana. Donesi im je samo podelio torbe reklame radi. edit: vidim da i dalje imaju filter "sa sopstvenom dostavom". Izbacili bi to valjda da sad postoji dostava za sve. Edited March 19, 2018 by katamaran
nenad Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 overio i ja holy smokes. meso je stvarno odlicno, najbolje od tih dimljenih varijanti sto sam jeo u BGu. malo jeste poskupo, nadam se da to nece odvratiti ljude.
Red devil Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Nova reklama nalepljena na mestu gde je bioRile, Sidro mantije i cevapi. Mozda je neka nova pazarska ispostava...Sent from my iPhone using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 šerujte dobri ljudi ovaj post zatvorimo dekijev ćevap
Duci Simonovic Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 Ja vec prosledio po svuda da deki pere cevape sircetom da prekrije smrad
Red devil Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Ja kod Dekija jedem onu gurmansku tj delim je posto je prevelika, od nje nisam jos imao problema. Koliko se secam to Sidro u Pazaru je pored Jonuza tako da ako bude neki zajednicki poduhvat bice odlicno.
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 imaju jonuzovi ćevapi u gvožđari odlični su
kud u maglu Simoviću Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) karađorđeva 43 ispod brankovog mosta, pivnica e ovde je neko rekao da je folićevo, a ja sam čuo da je većinski vlasnik neki češki građevinac koji ima poslove i u srbiji https://restorani.rs/restoran/gvoŽĐara_1870/532/гвожђара_1870 Edited May 26, 2018 by kud u maglu Simoviću
Timmy Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Bas mi se jedu pazarski cevapi,.odavno nisam.. pokusavao sam da narucim od onog sa dušanovog, al ne uspeh a posle zatvorili... ima li gvozdjra dostavu?
kblo konza Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ovde je neko rekao da je folićevo četvoro je suvlasnika, makar bilo. četvrti, inkognito suvlasnik je milutin folić, gradski arhitekta grada beograda. čovek u sukobu interesa (u svakoj normalnoj zemlji bi zbog toga i odgovarao) pošto je u trenutku dok je obavljao javnu funkciju pokrenuo privatan biznis (eh da mu je jedini). u naletu renoviranja kosančićevog venca prva zgrada koja je renovirana novcima svih beograđana je bila upravo zgrada u kojoj se gvožđara, odnosno privatni biznis gradskog arhitekte i nalazi. Edited May 26, 2018 by kblo konza
zoki Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 21 hours ago, Host said: Dajte nazad Rileta! U medjuvremenu, ne jedite kod Dekija. Prosle nedelje sam imao stomacnih problema posle Dekijevog rostilja. Od ranije mi je bilo sumnjivo zasto su im cevapi preslani, mislim da mi je sad jasno. U zadnjih mesec dana, naručivao bar 10 puta i sve ok
zoki Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) 21 hours ago, Host said: Dupli Edited May 26, 2018 by zoki
Recommended Posts