Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

Posted

Enterijer Lokija je pravo blago. Gazda nije uradio prenamjenu lokala pa imate mogućnost da jedete pljeskavicu u prljavom, mračnom baru iz devedesetih godina. Inače, Loki 2 ga šije i što se kvaliteta hrane tiče.

Posted
4 hours ago, ToniAdams said:

Kolko znam, kultno mesto ne postoji već godinama. Ovo što je sad je neki loki1.2

Koliko znam srusen kiosk al je ovaj lokal otpriliketu i valjda je ista firma.

Nesto nisam primetio guzve pa sam verovatno zakasnio da probam dok je valjlalo.

Duff (kakav je nekad bio, nisam siguran ni da postoje danas) i Bam Bam (preko puta Palilulske pijace) ne mogu da prezalim.

Posted

Duff je uvek bio bzvz soja pljeska, njih je isfuralo to što su prvi sa onim overkill prilozima.

Posted

Ne znam, oni rolovi mi bas ostase u dobrom secanju.

Kad sam ih probao preko Donesi bili su skroz bezveze.

U potrazi za informacijom da li jos postoje naleteh na ovog lika

Spica :hail:

Posted

Cela srbija se pretvori u kladze i banke. Ne mogu da prebrojim kolikom banaka imam u ulici a sa prodavnicama smo sve tanji. Srecom otvorise neki veci Maxi.

Posted (edited)

3 menjacnice i 3 radnje (sve Maxi). Kad sam se tek doselio ovde bile su 4 samo u mom parcetu ulice. I cim predjes prvu poprecnu ulicu evo je i peta.

Jedna radnja je sad banka, druga galerija, treca kafic...

edit: ovaj ulicni gurman vec 5 godina ne gurmanise :( Uvek podrzavam takve likove jer su odlicni za inicijalni skauting. Valjda se oni Reneovi rodjaci jos drze.

Edited by katamaran
Posted
On 2/16/2018 at 7:48 PM, *edited by mod said:

Solunac ispred Terazija.

meni je ovo tri klase smrada iznad svih. jednom sam prosao tacno u trenutku kada su pojacali "izduvavanje", mislio sam da cu se srustiti ispred.

valjda utisku dodaje i prometno mesto u centru grada. 

Posted

Gresis za banke. Vrhunac je bio 2008me, od tada oseka. Sad ima oko 50% filijala u odnosu na tad.

Posted
3 minutes ago, Takeshi said:

meni je ovo tri klase smrada iznad svih. jednom sam prosao tacno u trenutku kada su pojacali "izduvavanje", mislio sam da cu se srustiti ispred.

valjda utisku dodaje i prometno mesto u centru grada. 

+1000

Posted (edited)

@Timmy

Kod mene ne manjka. Mislim da ih ima dvadesetak.

Edited by katamaran
Posted

Jel solunac ono sa girosima? Deluje štroki.

Posted

Ja sam hajlajte imao kad su drugari iz HR snimali album u Zvezdi pre par godina. Pet dana provedenih u memli i prašini bioskopa na avgustovskih 40, i pri svakom izlasku na vazduh te napadne Solunac.