Barti66 Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Da, jes vala...i ja prekinuo kad je deda počeo da zabušava i poturio nekog lika koji, za početak, nije znao ni da je ispeče kako treba. Do tada ozbiljno zakivala.
Perodeformero Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Overio juče ćevape kod Rileta.Odlično meso, fenomenalanan somun, luk extra picanski isečen na kriškice.Upozorenje, kombinacija od 10 ćevapa je za moje standarde malo veća, pa pripazite da se ne precenite.Osim toga, somun je ogroman.U poređenju sa ćevapima kod Valtera, skoro da su dvostruko veći.
Timmy Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Dostava? Meni nece da se jave u dva navrata :(
*edited by mod Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Dostava? Meni nece da se jave u dva navrata :(To je zato što imaju indentifikaciju poziva. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
katamaran Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: To je kategorija za sebe, uzeglo ulje. Kako bih lepo rukice u fritezice tim trovačima. Kad smo kod friteze svojevremeno mi iz jednog od cuvenijih kineskih restorana stiglo otpalo parce metalne resetke u klopi. Necu da kazem koji su jer su se iskupili tako sto su mi posle dali istuporudzbinu za dz (ovaj put bez resetke) 20-ak evra bilo. Jos imam sliku od te resetke u tadasnjem telefonu.
Perodeformero Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 6 hours ago, Timmy said: Dostava? Meni nece da se jave u dva navrata :( Ne znam šta je u pitanju, u lokalu ih ima bar četvorica koji rade, a ja sam otišao direkt.Inače, rade i nedeljom, za razliku od nekih ćevabdžinica u okolini.
ToniAdams Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 59 minutes ago, katamaran said: Kad smo kod friteze svojevremeno mi iz jednog od cuvenijih kineskih restorana stiglo otpalo parce metalne resetke u klopi. Necu da kazem koji su jer su se iskupili tako sto su mi posle dali istuporudzbinu za dz (ovaj put bez resetke) 20-ak evra bilo. Jos imam sliku od te resetke u tadasnjem telefonu. I meni neki dan a dobio sam put u dupe kao zahvalnost
katamaran Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Da sam ono progutao proso bi ko zuti. Ostro ko zilet. Okrenuo ih telefonom da im se nacestitam al sam poklekao kad mi je menadzer ponudio ponovo istu porudzbinu za dz kad budem hteo. Slab sam na njihovu klopu.
*edited by mod Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Nema dostave do ponedeljka ali rade i javljaju se. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
ToniAdams Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ja u restoranu dobio žicu. Još diskretno reko kelnerici umesto da sam odglumio gušenje i navodno jedva izvukao živu glavu.
Red devil Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Kod Rileta danas jede Rasim, kaze onaj decko sto radi nas je Raso gde da jede nego ovde. Cevapi veci nego Dekija 5 kom. sasvim dovoljno, somun dosad najbolji...meso bolje od Dekija i Valtera..
Sokrat Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 1 hour ago, Red devil said: Kod Rileta danas jede Rasim, kaze onaj decko sto radi nas je Raso gde da jede nego ovde. Cevapi veci nego Dekija 5 kom. sasvim dovoljno, somun dosad najbolji...meso bolje od Dekija i Valtera.. Bili smo u isto vreme, i ja sam sreo Rasima. Pridruzujem se pohvalama, vrhunski ćevapi i somuni
katamaran Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 On 2/16/2018 at 6:09 PM, pacey defender said: Oćemo da napravimo izbor za nasmrdljiviji fastfud? Smrdljiv spolja, na ulici. Ne morate ulaziti. Znate ono kada vas uhvati nespremnog i zapahne i momentalno vam se riga?! Kandidujem Loki 2 u Svetozara Markovića i neku pljeskavičarnicu kod PIO fonda u Nemanjinoj, između Trpkovića i falafela. Inače, Loki 2 je u stambenoj zgradi - iznad verovatno žive neki ljudi. Zamišljam taj odlas za stan - elitna lokacija, u blizini svega bitnog, čak imate itradicionalnu srpsku brzu hranu na 20ak stepenika od gajbe. Milina. Naročito leti. Kad pomenu Loki, valja li Loki 1 cemu danas? Kultno mesto a nikad nisam probao. Milion puta prosao al nikad gladan. Ovih dana bas cesto prolazim Vasinom pa bih mogao da svratim. Jos samo da se suzdrzim da ne uzmem iz proverenog Vinera u komsiluku.
ToniAdams Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Kolko znam, kultno mesto ne postoji već godinama. Ovo što je sad je neki loki1.2
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 jel jeo neko kod leskovčanina, najduže je održavao kvalitetu vidim sad se zove novi leskovac
Recommended Posts