January 21, 20178 yr ćevapi, a ja naručih 600 gr, su im fantazija - sočni, taman začinjeni... nije ni skupo naručivao i od valtera i od dekija, ovi su mi bolji naručih i pomfrit pride - enormna količina se dobije, za cca 6/7 obroka http://www.donesi.com/beograd/pileiprase-dostava-739.php
August 31, 20177 yr Generous Jack i Jucy Jane su novi McDonalds premium burgeri, prvi govedina, drugi piletina 540 kinti komad
August 31, 20177 yr Govedina odlična, dubli burger, dobri sosovi, leba mekan, slanina krckava. Sve u svemu pravi burger, vredi probati
August 31, 20177 yr Rumski roštilj, ćevapi su čudo na kvadrat. Relativno retko se zadesim u Rumi, ali me svaki put oduševe. Prvi put sam jeo pre jedno 4-5 godina, od tada možda par puta godišnje, ali uredno isti kvalitet, bez greške.
September 10, 20177 yr Pile i prase, na bulevaru kod Depoa - dimljeni batak overio, meso se topi, lepinja stara pa se mrvi, to pod hitno moraju popraviti.
September 13, 20177 yr Ja sam ih izbegavao jer sam vecinom jeo Prase a ne Pile. A onda je devojka jednom donela batak i pilece belo. Sjajni su za piletinu stvarno.
September 20, 20177 yr Ima li neki popularan rostilj u krugu autobuska-zeleni venac? Mogu i da prosetam koji kilometar vise ako je razlika u kvalitetu velika. U principu bitno mi je da pileci/svinjski file ne deluje bajato, mleveno meso uglavnom izbegavam.