Jump to content
IGNORED

Bicikl

Delija67

Recommended Posts

Posted

kupi mu cvike ili najdrecaviju majicu.i da ne prima stopere.

Posted
Je li vozi iko onaj kućni bicikl i kakva su iskustva ondosno jeste li stekli jaku kondiciju?
Sobni bajs je suvoparni šit. Ako baš moraš da vežbaš u sobi, nabaci eliptični trenažer: tu se ipak nešto dešava, plus aktviraš veći broj mišića.
Posted

Ako nekoga zanima kako izgledaju velike ture može da prati putovanje jedne biciklistkinje na gea-tour.comŽena je na putovanju već više od pola godine.Krenula je u paru sa jednim Amerikancem sa kojim se u međuvremenu smuvala, a onda su i raskinuli pa sada vozi kroz Tursku sama.

Posted
Krenula je u paru sa jednim Amerikancem sa kojim se u međuvremenu smuvala, a onda su i raskinuli pa sada vozi kroz Tursku sama.
:lol:
Posted

Treba mi proveren majstor za bajs. Dugogdišnji majstor više ne radi, a poslednji kod koga sam bio vratio mi je raštimovaniji bajs nego što je bio. Ništa posebno mi ne treba sem da malo našteluje menjač i kočnice.

Posted

Seris na Ušću je dobar.

Posted

Dobar je i onaj na Savi, blizu tramvajskog mosta.

Posted
Treba mi proveren majstor za bajs. Dugogdišnji majstor više ne radi, a poslednji kod koga sam bio vratio mi je raštimovaniji bajs nego što je bio. Ništa posebno mi ne treba sem da malo našteluje menjač i kočnice.
Majstor kod koga ja povremeno idem i znam da je dobar i neće da te zezne je u Patrijarha Gavrila, ulica preko puta ETF-a.
Posted (edited)

Ima i pored pijace u bloku 44. Dugo već rade, a ja nisam nešto zahtevna mušterija, valjda su OK.

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)
Majstor kod koga ja povremeno idem i znam da je dobar i neće da te zezne je u Patrijarha Gavrila, ulica preko puta ETF-a.
Taj je odličan!! Brz i pouzdan!Pre par meseci prešao lokal pored koga je bio.elem:neki majstor na Bežanijskoj kosi? Edited by eye of the beholder
Posted
Ima i pored pijace u bloku 44. Dugo već rade, a ja nisam nešto zahtevna mušterija, valjda su OK.
nisu ok, nego su sjajni.znaju sve da srede od najednostavnijeg bicikla do deore-a xt. (problem sa menjačem koji sam imao prethodna 3 servisa nisu mogla / nisu znali da mi pomognu, dok su mi oni ekspresno sredili)i jako su pošteni.
Posted (edited)

da li neko od vas ovde sam popravlja-namesta kocnice ili ide u servis? meni prilicno deluje jednostavno, pogotovo sto sam nasao video koji lepo objasnjava sve zackuljice, ali na kraju nisam uspeo, jer neki sraf za podesavanje desne kocnice ne reaguje. ako ga odvrnem skroz - nista. ako ga zavrnem skroz, opet nista. :( na ovom snimku je jasno pokazano koji sraf cemu sluzi. moguce je da kod mene taj sraf nema vise funkciju.koliko majstor moze da mi uzme novaca za tako nesto? nista menjanje samo da mi nasteluje kocnicu?http://www.youtube.com/watch?v=RPOS9b1yIYE&feature=related

Edited by bob mould hair style
Posted

Sto su profi ova kljesta za zatezanje sajle.U principu, stelovanje kocnica se na to svodi (stelovanje sajle za podesavanje otpora, na meru koja ti odgovara).Ja to radim sam. Sa menjacem se ne maltretiram, jer to majstor uradi za 5 minuta i ako je dobre volje dva tek-da-se-kaze piva ti zavrsavaju stvar. Ni stelovanje kocnice ne moze da bude vise od 200-300 dinara. Naravno ako se ne menjaju gumice, sajla, etc.U principu, ceo servis se radi za dve do tri hiljade. To je pozeljno uraditii pre i posle svake sezone. Samo nisi lud da dajes pare za podmazivanje i pumpanje guma. Ja imam hronicni problem sa srafom koji drzi zupcanike zadnjeg menjaca na okupu. Redovno mi popusta. Vise puta sam se sam mucio, sve dok nisam ukapirao da u svakom biciklistickom servisu postoji kljuc specijalizovan za moju muku. Oni mi to sada pritegnu za minuta 2. Biva im neprijatno da mi nesto naplate, taman koliko i meni da mi nista ne naplate.