Indy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Do vr' brda, Indy jedva mrda(Zanimljivo je kako se iz kola uopste ne primecuju usponi i posle > deceniju voznje po istim, dok se sa bajsa primeti uspon od 0.01%... u mom slucaju i lipse, ali dobro, kondicija mi je minus beskonacno).
Indy Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Neki bolidi iz stanovitog "udruženja biciklista" hoće da nam uvedu registracije za bicikle. Jbt, više su mi se na glavu popeli sa tim big brother "idejama". Isisaće sav život iz života.
Indy Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 U međuvremenu, pre nego što postanemo 1 Olandija, cycling in Melbourne (Youtube stream, helmet video cam).
uliks Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 gde prodaju dobra sedišta za ove kućne-sobne bicikle? bilo bi dobro da je negde u beogradu.
Marko_bl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Je li vozi iko onaj kućni bicikl i kakva su iskustva ondosno jeste li stekli jaku kondiciju? Edited March 5, 2012 by Marko_bl
cmrlj Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.
Marko_bl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu. e cure cure :D ... Pa ne bi trebala da pedaliraš cijelu nedjelju do besvijesti, zato ti i dosadi. Kao i svaka druga sportska aktivnost postepeno kreneš pa povećavaš minutažu i opterećenje vremenom i voziš 2-3 dana, pa dan odmora. Nije potrebno više od sat vremena na dan. Mislim da je taj bic super stvar ali kao dodatna a ne kao glavna rekreativna aktivnost Edited March 5, 2012 by Marko_bl
Kampokei Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.Ja sobni bajs vozim ispred ogromnog ogledala i uz klasicnu ziku i onda sve to izgleda unekoliko dramaticnije, a samim tim raste i motivacija.
Kampokei Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Takve i slicne asocijacije su neizbezne, jasno mi je to.
cmrlj Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 kiselo grozdje, dragi moj. i ja bih to isto radila da izgledam ko ti.
kgmr Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 prijatelj planira da sa ortakom vozi biciklo do dubrovnika, u junu. htela sam da mu kupim za rodjus nesto sto moze da koristi na tom putovanju. npr. znam da mu fale cvikeri, eventualno biciklisticke :Dgde se to kupuje, cene, brendovi
nbg4ever Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kupi mu kartu za autobus :D Ako se odlucio na takav put, verovatno ima sve od potrebne opreme. Pogledaj ovde, mozda ti nesto padne na pamet
kgmr Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 hvala ma ima pola kile droza u glavi, a ne opremu :Dstvarno, moze i konkretni saveti
Recommended Posts