January 12, 201213 yr Do vr' brda, Indy jedva mrda(Zanimljivo je kako se iz kola uopste ne primecuju usponi i posle > deceniju voznje po istim, dok se sa bajsa primeti uspon od 0.01%... u mom slucaju i lipse, ali dobro, kondicija mi je minus beskonacno).
January 18, 201213 yr Neki bolidi iz stanovitog "udruženja biciklista" hoće da nam uvedu registracije za bicikle. Jbt, više su mi se na glavu popeli sa tim big brother "idejama". Isisaće sav život iz života.
January 23, 201213 yr U međuvremenu, pre nego što postanemo 1 Olandija, cycling in Melbourne (Youtube stream, helmet video cam).
January 25, 201213 yr gde prodaju dobra sedišta za ove kućne-sobne bicikle? bilo bi dobro da je negde u beogradu.
March 5, 201213 yr Je li vozi iko onaj kućni bicikl i kakva su iskustva ondosno jeste li stekli jaku kondiciju? Edited March 5, 201213 yr by Marko_bl
March 5, 201213 yr sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.
March 5, 201213 yr sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu. e cure cure :D ... Pa ne bi trebala da pedaliraš cijelu nedjelju do besvijesti, zato ti i dosadi. Kao i svaka druga sportska aktivnost postepeno kreneš pa povećavaš minutažu i opterećenje vremenom i voziš 2-3 dana, pa dan odmora. Nije potrebno više od sat vremena na dan. Mislim da je taj bic super stvar ali kao dodatna a ne kao glavna rekreativna aktivnost Edited March 5, 201213 yr by Marko_bl
March 5, 201213 yr sobni bicikl je dobar samo za jednu stvar: kad se posle nedelju dana smoris sto pedalas u mestu, imas gde da okacis garderobu.Ja sobni bajs vozim ispred ogromnog ogledala i uz klasicnu ziku i onda sve to izgleda unekoliko dramaticnije, a samim tim raste i motivacija.
March 16, 201213 yr prijatelj planira da sa ortakom vozi biciklo do dubrovnika, u junu. htela sam da mu kupim za rodjus nesto sto moze da koristi na tom putovanju. npr. znam da mu fale cvikeri, eventualno biciklisticke :Dgde se to kupuje, cene, brendovi
March 16, 201213 yr Kupi mu kartu za autobus :D Ako se odlucio na takav put, verovatno ima sve od potrebne opreme. Pogledaj ovde, mozda ti nesto padne na pamet
March 16, 201213 yr hvala ma ima pola kile droza u glavi, a ne opremu :Dstvarno, moze i konkretni saveti