Jump to content

Mozilla Firefox

Featured Replies

Otvorio sam http://www.papervision3d.org u FF RC 3. Nije pukao :)Ne primećujem ni probleme u navigaciji.

Edited by Conspirator

Ja i dalje ne vidim gde da skinem FF3 koji nije RC!?

Ma jos ga nisu okacili. Javasluk <_<

Чекајте док дођу на посао, попију кафицу, прелистају новине...

• Author

Download day počinje u 19h po našem vremenu. Zbog fore sa rekordom mislim da do tada neće staviti link.

bezveze... ja necu biti tu u 19h :lol:edit:

Download day počinje u 19h po našem vremenu. Zbog fore sa rekordom mislim da do tada neće staviti link.
kako su onda smislili tu celu kampanjuzakazali 17 junada u roku od 24 sata obore rekord...to nije 24 to je 5 sati

Edited by eye of the beholder

bezveze... ja necu biti tu u 19h :lol:edit:kako su onda smislili tu celu kampanjuzakazali 17 junada u roku od 24 sata obore rekord...to nije 24 to je 5 sati
od 17. juna u 19h CET do 18. juna u 19h CET ?edit: evo ja cu da skinem jednom za komp na poslu, i jednom kod kuce - kao da si i ti skinuo

Edited by jms_uk

Баш им је нека фора, у Аустралији је download значи тек 18. јуна.

jeste...ali nigde ne spominju da je download day 17&18 jun.Mislim.. <_<

OK, nećete skinuti novu verziju baš odmah kada ste planirali. Pa?

Улажемо оштар протест!Успут, мени и овај РС3 (сада) сасвим лепо ради.

Пардон, ја сам моју верзију, под ознаком "sneak preview" скинуо пре пар сати, кад погледам у Help/About, кад тамо пише ово:ffws2.jpgМени се ово чини као регуларна верзија 3.

Da, to i meni pise, samo sto sam ja skinuo RC1, pa se ili on u medjuvremenu updateovao do finalne ili RC-evi nisu oznacavani kao takvi...edit: Danas mi proradio i FoxyTunes ^_^

Edited by dionysos

Morali bi da zapnu ti sto razvijaju add-onse kako bi vecina bila odmah kompatibilna sa trojkom.19:05 i ne otvara mi se sajt za FF. Jel to krenulo?otvorila mi se stranica i stoji samo link za dvojku <_< govna nesposobna, prealzim na Operunasao neki ftp link...skidam

Edited by nbg4ever

Uključiću se u ovu humanu akciju, ali FF 3.0 mora baš da me kupi ako misli da se odreknem Norvežana.Nešto se i ne ložim na te extenzije, a svikao sam na Operu još od samih početaka moje surferske karijere...A i realno ima sve što mi treba od browsera...mada može biti da jednostavno ne znam za bolje.

Edited by stamcha