Jump to content
IGNORED

Mozilla Firefox

Idioteque

Recommended Posts

Posted

A pošto će neko već sigurno pitati...http://nightly.mozilla.org/

Posted
A 'ta je tooo?
i cemu to sluzi?
Posted
Eto i mene, laika sa jednim pitanjem, ne zamerite. Imam Firefox, i od pre nekoliko dana neće ništa da učita ili prikaže od slika na Flickr-nalogu. Onda ja ispoljim inicijativu, i zadnjih nekoliko slika učitam preko chroma i radi normalno, prikaže slike. NA mozili, opet, kaže da ih je uspešno uploadovao, ali ih ne da videti. Zašto je to tako? Šta se desilo sa mozilom u tri dana, i ne mogu više da postavljam slike kako sam navikao?
i niko da pomogne.. :isuse:
Posted

Ček, ne vidiš slike samo na Flickr-u? Nikakve slike, ni tvoje ni tuđe?

Posted
Ček, ne vidiš slike samo na Flickr-u? Nikakve slike, ni tvoje ni tuđe?
Samo svoje, zadnje koje sam u poslednjih mesec dana postavio. Na svom nalogu. Međutim, iste vidim i uspešno postavljam sa chroma i explorera. Buni me što sam slike iste veličine i karakteristika i sa mozile ranije postavljao, na isti način, vidljive su. Postoji li možda neko novo podešavanje na samom flickru za mozilu?
Posted

Jel' ti se updateovao Firefox na verziju 7 ovih dana? Da te ne jebavaju neki nekompatibilni addonovi?

Posted
Jel' ti se updateovao Firefox na verziju 7 ovih dana? Da te ne jebavaju neki nekompatibilni addonovi?
Ne.Ništa nisam primetio. Više me nervira nego što nanosi značajnu štetu - koristim druga dva pretraživača za to.
Posted

Meni su prestale da rade neke stvari (ne slike, nego neke skripte) kad mi se FF upgradeovao na sledeću verziju.Updateujem Javu - isto. Reinstaliram Javu - isto. Instaliram Add-on Compatibility Reporter - sve mi proradi, iako mi neke addonove prijavljuje keo nekompatibilne... Worth a shot...Pretpostavljam da si druge banalne stvari već radio (cashe, cookies, exceptions u blocked/allowed sites)?

Posted

ni meni ne radi java, ni gomila drugih stvari otkad mi se upgrejdovao FF na sedmicu. instalirao sam i taj compatibility reporter, nista

Posted

@kapetanm: Možda si ih slučajno blokirao u AdBlocku (ako ga koristiš), pregledaj blockable items na svojoj Flickr stranici...

Posted (edited)

Mda..Ima i novosti. Više neće ni da kopipestuje link i više ne mogu da stavim ništa.edit: Pazi oće, a nekad neće

Edited by kapetanm
Posted

I dalje pričamo o Flickr-u?Jel' koristiš neke addonove za postovanje slika?Jesi probao FF-ov Safe mode?

How to start Firefox in Safe ModeAt the top of the Firefox window, click the Firefox button, go over to the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled.... Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog.For Windows XP, click the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled....Note: You can also start Firefox in Safe Mode by holding down the shift key while starting Firefox.