Töölönlahti Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Firefox_10#Version_10.0
Roger Sanchez Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Više se ne brinem za addone, osim ak zbilja ne rade.
Töölönlahti Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A pošto će neko već sigurno pitati...http://nightly.mozilla.org/
kapetanm Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Eto i mene, laika sa jednim pitanjem, ne zamerite. Imam Firefox, i od pre nekoliko dana neće ništa da učita ili prikaže od slika na Flickr-nalogu. Onda ja ispoljim inicijativu, i zadnjih nekoliko slika učitam preko chroma i radi normalno, prikaže slike. NA mozili, opet, kaže da ih je uspešno uploadovao, ali ih ne da videti. Zašto je to tako? Šta se desilo sa mozilom u tri dana, i ne mogu više da postavljam slike kako sam navikao?i niko da pomogne..
Skyhighatrist Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ček, ne vidiš slike samo na Flickr-u? Nikakve slike, ni tvoje ni tuđe?
kapetanm Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ček, ne vidiš slike samo na Flickr-u? Nikakve slike, ni tvoje ni tuđe?Samo svoje, zadnje koje sam u poslednjih mesec dana postavio. Na svom nalogu. Međutim, iste vidim i uspešno postavljam sa chroma i explorera. Buni me što sam slike iste veličine i karakteristika i sa mozile ranije postavljao, na isti način, vidljive su. Postoji li možda neko novo podešavanje na samom flickru za mozilu?
Skyhighatrist Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jel' ti se updateovao Firefox na verziju 7 ovih dana? Da te ne jebavaju neki nekompatibilni addonovi?
kapetanm Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jel' ti se updateovao Firefox na verziju 7 ovih dana? Da te ne jebavaju neki nekompatibilni addonovi?Ne.Ništa nisam primetio. Više me nervira nego što nanosi značajnu štetu - koristim druga dva pretraživača za to.
Skyhighatrist Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Meni su prestale da rade neke stvari (ne slike, nego neke skripte) kad mi se FF upgradeovao na sledeću verziju.Updateujem Javu - isto. Reinstaliram Javu - isto. Instaliram Add-on Compatibility Reporter - sve mi proradi, iako mi neke addonove prijavljuje keo nekompatibilne... Worth a shot...Pretpostavljam da si druge banalne stvari već radio (cashe, cookies, exceptions u blocked/allowed sites)?
aram Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ni meni ne radi java, ni gomila drugih stvari otkad mi se upgrejdovao FF na sedmicu. instalirao sam i taj compatibility reporter, nista
Töölönlahti Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 @kapetanm: Možda si ih slučajno blokirao u AdBlocku (ako ga koristiš), pregledaj blockable items na svojoj Flickr stranici...
kapetanm Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 (edited) Mda..Ima i novosti. Više neće ni da kopipestuje link i više ne mogu da stavim ništa.edit: Pazi oće, a nekad neće Edited October 9, 2011 by kapetanm
Skyhighatrist Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 I dalje pričamo o Flickr-u?Jel' koristiš neke addonove za postovanje slika?Jesi probao FF-ov Safe mode? How to start Firefox in Safe ModeAt the top of the Firefox window, click the Firefox button, go over to the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled.... Firefox will start up with the Firefox Safe Mode dialog.For Windows XP, click the Help menu and select Restart with Add-ons Disabled....Note: You can also start Firefox in Safe Mode by holding down the shift key while starting Firefox.
Recommended Posts