Alphons Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 ne znam ko je radio danas meč Ajzner - Nadal, ali mogao bi neko da mu objasni da izraz "da vidimo kako će sada reagovari Isner na ovaj pritisak koji ima Nadal" implicira da bi Isner trebalo da izvadi lekove za regulaciju pritiska i počasti Nadala odgovarajućom dozom.Uzimanje šuta u teniskom obliku.
James Marshall Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Mislim da je to bio "Behend" Pešikan, poznat po tim prevodilačkim egzibicijama
Weenie Pooh Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Kad reče uzimanje šuta, ima li nade da ova dvojica NBAovaca sa SK iskuliraju malo sa "iks faktorom"? Mogao bi neko da im objasni da u tom obliku ta fraza jednostavno ne postoji u jeziku kojim navodno govore, a tako pretarabljena zvuči krajnje užasno. <_<Naravno, previše je očekivati da sklope neku rečeničnu konstrukciju u kojoj "čovek odluke" ili jednsotavno "iznenađenje za tim ABC" može da se upotrebi... ali samo kad bi sveli to tabananje meni po živcima na neki razumni minimum... mislim, ne moramo baš 15 puta po utakmici da čujemo ko je bio/biće/mogao bi da bude "iks faktor"
Quizmaster Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 (edited) Dobro je dok nisu počele trojke iz dauntauna... Edited May 26, 2011 by Quizmaster
notenoughreasonsforclaire Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Samo da primetim i pohvalim pojavljivanje Tamare Rakić u emisiji gde će se videti i nešto više od gornjeg dela tela. Dobra komentatorka.
Feindouno Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Kad reče uzimanje šuta, ima li nade da ova dvojica NBAovaca sa SK iskuliraju malo sa "iks faktorom"? Mogao bi neko da im objasni da u tom obliku ta fraza jednostavno ne postoji u jeziku kojim navodno govore, a tako pretarabljena zvuči krajnje užasno. <_<Sinoc opet.... Mike Miller je bio iks faktor u proslom mecu.... pa onda Kurt Thomas je iks faktor veceras
LeBron Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Taj Sport Klub je stvarno smesan. Ima uvece Full tilt poker koji komentarisu neka dvojica koji verovatno ruku pokera nisu odigrali u zivotu. Prestrasno je kakve izraze imaju!
Weenie Pooh Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Sinoc opet.... Mike Miller je bio iks faktor u proslom mecu.... pa onda Kurt Thomas je iks faktor veceras Desi im se da u svakoj četvrtini imaju različitog iks faktora u najavi. Mogli bi da uvedu različite kategorije, pa ako je Miller Iks, onda bi Thomas mogao da bude Ipsilon :isuse:Ali mene svi ti faktori redovno asociraju na kreme za sunčanje u reklami.
Alphons Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Desi im se da u svakoj četvrtini imaju različitog iks faktora u najavi. Mogli bi da uvedu različite kategorije, pa ako je Miller Iks, onda bi Thomas mogao da bude Ipsilon ne, ne,ne.Ako u prvoj četvrtini Miller iks faktor, onda je Tomas "američki idol", a u trećoj četvrtini za nekoga moraju da kažu da "ima talenat". neki red da se zna.
Conspirator Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Pretpostavljam da je ovaj link neko već postaviohttp://twitter.com/acastop
teacher Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Kakvi štreberski tvitovi, jbt. Da li je moguće da neko tako piše? Ima i nekoliko tvitova koje prevodi na engleski. Jadnik, niko mu ne odgovara, moraću da ispravim tu nepravdu.
Recommended Posts