November 16, 201410 yr nema razloga da sklanjaš lice nije sramota - riba pogrešila, pogrešim i ja sto puta za dan Nije, pravilno je predsedava.
November 16, 201410 yr ne znam, nije predsedava već pretsedava, moguće da grešim, tako me učili, jbg Taj ko te je učio nema pojma, to pravilo se valjda još od Vuka koristi.
November 16, 201410 yr ne znam, nije predsedava već pretsedava, moguće da grešim, tako me učili, jbg Ovo d ispred s i š je glavni izuzetak od jednačenja po zvučnosti.
November 16, 201410 yr priznajem grešku, mada mi moje bolje zvuči to zapamtiš ovako: oDStupanje od jednačenja po zvučnosti. tako se piše. kada se izgovori, nije jasno artikulisano d, naginje ka jednačenju, tj. obezvuči se, i zaliči na t.
November 16, 201410 yr Mislim da se pre 2 sv rata pisalo pretsednik. Ako se ne varam, ovo je važilo sve do usvajanja novog pravopisa 1959, nastalog posle novosadskog dogovora. Dovoljno je pogledati stare brojeve novina iz pedesetih, pisalo se samo pretsednik.
November 16, 201410 yr e jebi ga, kad nekom nije dosta sto je ispao neobrazovan, nego mora i da pokaze koliko je prost &ajgor tako je Edited November 16, 201410 yr by aram
November 16, 201410 yr e jebi ga, kad nekom nije dosta sto je ispao neobrazovan, nego mora i da pokaze koliko je prost to meni? ako jeste: kapiram kad da ti neko nije drag/mrzak je, al ovo već vuče na bolest,,, siguran sam da nije upućeno meni
November 16, 201410 yr Ako se ne varam, ovo je važilo sve do usvajanja novog pravopisa 1959, nastalog posle novosadskog dogovora. Dovoljno je pogledati stare brojeve novina iz pedesetih, pisalo se samo pretsednik. Koliko vidim kroz pretragu, to pravilo je uvedeno u Belićevom pravopisu iz 1929, a važilo je do novog pravopisa, znači samo jedan relativno kratak period.
November 17, 201410 yr to meni? ako jeste: kapiram kad da ti neko nije drag/mrzak je, al ovo već vuče na bolest,,, siguran sam da nije upućeno meni sve si pogresno skapirao :D nis ti meni ni najmanje mrzak, o kontrer, samo me ludo zabavlja tvoje umijece socijalizacije. poslovicni slon je za tebe mala maca, jedino te uki zajebo onim odgovorom gospa bubi. a o gramatickim intervencijama i da ne pricam. reci, jel bilo ijednom da si bio u pravu? i ne brini, kad god pocnes sa prostaklucima, uvek cu ti se naci da ti ukazem na to, that's what friends are for, wright? -_-